Tramkade 20-24
5211 VB ‘s-Hertogenbosch
ga naar het archief

26 april

Smèrrig Koningsnacht Festival 2018

Nóg groter, nóg beter, nog vochtiger, feedback meegenomen. Komme gullie ok mee Koningsnacht naor dn Tramkade in Den Bosch dn verjaardag van Willy vieren mee duzenden meense? Xxxx

aanvang 
18:00 – 00:00 uur

entree tickets


27 april

Oranjekade Festival Koningsdag 2018 Den Bosch

Na het succes van vorig jaar is Oranjekade Festival op vrijdag 27 april terug. Verwacht een berg aan creativiteit, de fijnste artiesten en vooral ontzettend veel gezelligheid! Dit jaar gaan we het nog nét wat beter aanpakken.

aanvang 
14:00 – 00:00 uur

entree tickets


28 april

Van Aken CLUB: Dj Pathless & Oscar Peters

Wij tellen af!

aanvang 23:00 – 03:30 uur

entree gratis


5 mei

Freedom Sounds Covenant Soundsystem

Vier de vrijheid met Covenant Soundsystem!

aanvang 20:30 – 03:30 uur

entree tickets a/d deur


9-13 mei

City Food & Film Festival | Fabrieksafari

Een unieke safari langs de fabrieken in Kop van ’t Zand (Willem Twee, Werkwarenhuis, Verkadefabriek, Mengfabriek). Ontdek de rijke historie en mooie panden waarin het borrelt en bruist van de mogelijkheden. In iedere fabriek huizen eigen horecaconcepten. Een gids neemt je mee en vertelt over de gebouwen en geschiedenis, de verhalen, geheimen en verborgen pareltjes.

aanvang 12:00 / 15:00 uur

entree tickets


12 mei

Van Aken CLUB: Pierre Elitair, King Kitsch en Johan Rymenam

Belgian invasion! Vanavond 3 enorm bijzondere gasten uit Antwerpen. Pioniers uit de Belgische dj scene komen voor het eerst sinds lange tijd weer samen om te draaien.

aanvang 23:00 uur

entree gratis


15 mei

Opening Social label Lab

Het designlab voor sociale vernieuwing. Koningin Máxima opent dinsdag 15 mei het Social label Lab. In het Werkwarenhuis in Den Bosch is in een oude fabriek een nieuwe ruimte ontwikkeld; de werkplek voor ontwerpers en makers, conceptstore voor de designproducten van Social label. Een lab voor een andere kijk op werken, leren en meedoen via de kracht van design en communicatie.

aanvang 11:30 uur

entree gratis


18 mei

Passievrucht

Vrijdag 18 mei wordt voor de derde keer het roze walhalla weer omgetoverd tot een ware house en disco tempel samen met Samuel Deep, AJ Buitendijk, Fahrenheit en jullie.

aanvang 23:00 – 03:30 uur

entree koop hier je tickets


19 mei

Van Aken CLUB: Marius Malfunkzione & Dickdundee

Can’t wait!

aanvang 23:00 uur

entree gratis


23-26 mei

Urban Fiction | spannende expeditie met dans, circus en visuals

Laat je mee slepen in deze spannende interdisciplinaire expeditie met dans, circus, en audiovisuele projecties langs markante gebouwen en silo’s. In deze coproductie gaan Panama Pictures en Werkwarenhuis het experiment aan om diverse kunstvormen met de omgeving te verbinden, de artistieke grenzen op te zoeken en een unieke ervaring te creëren. Een nieuwe generatie spelers in de performing arts en audiovisuele kunsten wordt uitgedaagd om met elkaar de mogelijkheden van het industriële terrein te ontdekken en de toeschouwer te verrassen.

aanvang dagelijks 21:30 uur

entree koop hier je tickets


2 juni

Van Aken // SPECIAL \\ CLUB: Sacha Mambo (FR)

Niemand minder dan de grondlegger van het Macadam Mambo label (samen met dj Guillaume Des Bois-ook al zo’n andere grote naam) staat vanavond bij ons voor een dj set die je nooit meer gaat vergeten. Sacha Mambo is een dj die overal ter wereld draait. Zijn sets barsten uit zijn voegen door de mystieke en onvoorspelbare doch zeer dansbare sfeer. Sacha is een koning in het vinden van obscure pareltjes en je zult dan ook platen voorbij horen komen die je maar 1 keer in je leven zult horen.

aanvang 23:00 uur

entree gratis