Tramkade 20-24
5211 VB ‘s-Hertogenbosch
ga naar het archief

23-26 mei

Urban Fiction | spannende expeditie met dans, circus en visuals

Laat je mee slepen in deze interdisciplinaire expeditie met dans, circus, en audiovisuele projecties langs markante gebouwen en silo’s. In deze coproductie gaan Panama Pictures, Playgrounds en Werkwarenhuis het experiment aan om diverse kunstvormen met de omgeving te verbinden, de artistieke grenzen op te zoeken en een unieke ervaring te creëren.

aanvang dagelijks 21:30 uur

entree koop hier je tickets


24 mei

Donderdag _ lekkere hap _ muziek _ cocktails

Iedere donderdag lekker eten en drinken. We hebben een heerlijke hap voor €9,99, lekker zomerse cocktails en een Weizener actie van 2+1 gratis. Daarnaast worden er heerlijke deuntjes gedraaid door de meest charmante DJ’s. Met deze keer: verse pasta puttanesca en muziek van DJ Rogue Tribe.

aanvang vanaf 17:00 uur

entree gratis


25 mei

Urban Fiction | Afterparty

Na een aantal mooie voorstellingen (zie hierboven) vieren we graag met makers, performers, publiek en iedereen die wil dansen, een mooi feestje op de vrijdag. Ben jij er bij?

aanvang 22:30 uur

entree gratis


26 mei

Van Aken CLUB: DJ PATHLESS

Dansssssss!

aanvang 22:00 – 03:30 uur

entree gratis


31 mei

Donderdag _ lekkere hap _ muziek _ cocktails

Iedere donderdag lekker eten en drinken. We hebben een heerlijke hap voor €9,99, lekker zomerse cocktails en een Weizener actie van 2+1 gratis. Daarnaast worden er heerlijke deuntjes gedraaid door de meest charmante DJ’s. Met deze keer: tacos de carne en muziek van DJ Global Adventures door Dj H the Hype

aanvang vanaf 17:00 uur

entree gratis


2 juni

Van Aken // SPECIAL \\ CLUB: Sacha Mambo (FR)

Niemand minder dan de grondlegger van het Macadam Mambo label (samen met dj Guillaume Des Bois-ook al zo’n andere grote naam) staat vanavond bij ons voor een dj set die je nooit meer gaat vergeten. Sacha Mambo is een dj die overal ter wereld draait. Zijn sets barsten uit zijn voegen door de mystieke en onvoorspelbare doch zeer dansbare sfeer. Sacha is een koning in het vinden van obscure pareltjes en je zult dan ook platen voorbij horen komen die je maar 1 keer in je leven zult horen.

aanvang 23:00 uur

entree gratis


2 juni

Brabant Nacht

Op zaterdag 2 juni is het weer Brabant Nacht! Ook het Werkwarenhuis doet mee en verzorgt in het Social label Lab een exclusief diner door Restaurant van Aken.

aanvang besloten

entree besloten


3 juni

De Zorgzame Stad: LIVE

Naast de pitches zijn er tijdens het event diverse sprekers en workshops voor bestaande initiatieven, sociaal ondernemers, werknemers van maatschappelijke organisaties, bestuurders en ambtenaren binnen het sociale domein en andere betrokken Bosschenaren. Iedereen die geïnspireerd wil worden, op zoek is naar samenwerkingspartners, wil leren over (zorg)innovatie of gewoon nieuwe mensen wil leren kennen is van harte welkom!

aanvang 19:00 – 23:00 uur

entree gratis


9 juni

Van Aken CLUB: Rob Manga

Can’t wait!

aanvang 22:00 – 03:30 uur

entree gratis


12 juni

Lezing | Van Eeten Notarissen: Lezing levenstestament

Heeft u er ooit over nagedacht wat er gebeurt als u uw zaken niet meer kunt regelen door bijvoorbeeld dementie of een hersenbloeding? Indien u onderbewindstelling via de rechter wil voorkomen en zelf de regie wil hebben in die situatie, dan kunt u in een levenstestament iemand aanwijzen in wie u het volste vertrouwen heeft om uw belangen te behartigen.

aanvang vanaf 15:30 uur

entree meld je hier aan


15 juni

Playful Arts Festival | Afterparty Fantastico

Dancing all night longgggg.

aanvang vanaf 22:00 uur

entree gratis


15 + 16 juni

Playful Arts Festival

Playful Arts Festival is an intimate 2-day festival exploring the cross-overs between visual art, interactive performing arts and playful design with a focus on social interaction. Expect a playground exhibition, pop-up programme, workshops, artist talks, interactive performances and much more!

aanvang vanaf 10:00 uur

entree gratis


17 juni

Wielerfestival ‘s-Hertogenbosch

Op 17 juni a.s. organiseert Vrouwenwielrennen ‘s-Hertogenbosch het 1e wielerfestival van ‘s-Hertogenbosch. Deze trainingsgroep voor de fanatieke wielrenster bestaat 5 jaar en viert dit met een gezellig festival voor alle wielerfanaten (vrouwen én mannen!) van ‘s-Hertogenbosch en omgeving.

aanvang vanaf 11:00 – 14:30 uur

entree gratis


23 juni

Van Aken CLUB: DJ Pathless

En losssss!

aanvang 22:00 – 03:30 uur

entree gratis


24 juni

Do Good Market #3

De Do Good Market is weer terug! De gezellige zondagsmarkt staat ook deze keer vol met zelfgemaakte producten met een sociaal doel, lekkere hapjes, fijne muziek en diverse workshops. Een plek voor nieuwe ontmoetingen tussen bezoekers, makers van mooie producten; sociale en creatieve ondernemers. Bezoekers kunnen door middel van bewondering, solidariteit en een aankoop iets goeds doen: ‘DO GOOD’.

aanvang 12:00 – 18:00 uur

entree gratis