Tramkade 20-24
5211 VB ‘s-Hertogenbosch
ga naar het archief

18 JANUARI

VROEGER DANSEN

Alleen maar hits van de 70’s tot heden! Dansplaatjes!

Dansen met plezier en vrienden zoals dat in de jaren 70 en 80 kon bij een aantal bekende Bossche uitgaansgelegenheden. Lekker vroeg beginnen en s’morgens fit om te genieten van de rest van je weekend.
Wie kent de Palaya dansavonden nog? De feestjes in theater Bis? Of de swingavonden in zaal Strauss?
Muziek van de 70’s, 80’s en 90’s en natuurlijk ook dat lekkere nummer van nu waar je niet bij stil kunt blijven staan.
Dj René draaide in het verleden in theater Bis en andere Bossche uitgaansgelegenheden en weet nog steeds als geen ander de dansvloer te vullen.

Tickets: KLIK HIER


25 JANUARI

RAUWKOST

Van Aken wordt omgetoverd tot een ware Queer – walhalla!
Check onze line-up via de website van Rauwkost hierrrrr


31 JANUARI, 1 & 2 / 7 & 8 & 9 FEBRUARI

POP UP RESTAURANT ROXY’S

Begin jaren ’80 opende Frank Teklenburg in de Vughterstraat in ’s-Hertogenbosch in een pandje met een mooi Art-Deco geveltje restaurant Roxy’s. Binnen werd de Art-Deco stijl doorgezet met rood, zwart, spiegels en mooie mahonie stoelen uit het Hotel Americain op het Leidseplein in Amsterdam. Roxy’s was intiem met kleine tafeltjes, dicht bij elkaar, een fijn huiskamer gevoel. Roxy’s had een eigentijdse vooruitstrevende keuken met de nadruk op puur, smaak en verse producten. Vele Bosschenaren  hebben een fijne herinnering aan Roxy’s.
Daarom presenteren we in het begin van het nieuwe jaar met trots de pop-up samenwerking Roxy’s X Van Aken in het Werkwarenhuis op Tramkade in ’s-Hertogenbosch. In een informele sfeer serveren Frank Teklenburg en Floortje Albertus (van Culinair College Tecklenburg) diverse gangen. Gezellig naast elkaar aan lange tafels net als toen. Na het diner zo rond 22.00u kun je fijn naborrelen en een dansje doen tijdens ClubW.

Wees er op tijd bij en reserveer direct een plekje !!

Data: vrijdag 31 januari 2020, zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020 & vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 februari 2020.

Inloop: van 18.00 tot 19.00 kun je plaats nemen aan tafel.

Reserveren:

Early birds die dit jaar nog reserveren krijgen een aperitief aangeboden.

Voor € 37,50 koop je een plaats met voor-, hoofd- en nagerecht (excl drankjes). Op de avond zelf kun je tegen meerprijs uitbreiden met tussengerecht(en) of lekkere kaasjes. Na de feestdagen maken we de menukaart bekend met keuze uit 3 voor-, hoofd- en nagerechten. Er is ook een selectie wijnen speciaal voor deze avonden.

KLIK HIER EN RESERVEER