‘Release Yourself’ met DJ Lucas Benjamin

Dancing all night // Showcases // DJ & Live Music 

Op zaterdagavond 9 december draait DJ Lucas Benjamin aan de knoppen tijdens de special edition van Club W ‘Release Yourself’. ‘Release Yourself’ is een samenwerking van Werkwarenhuis met The Indutchican en Alienated performance arts. We starten om 21.30u met twee live performances op de eerste verdieping. En vanaf 22.30u zijn er dance showcases & live music in de roze zaal. Met improvisaties van diverse gerenommeerde (inter)nationale performers uit de urban contemporary, street- & club culture waan je je de hele avond in de meest diverse underground dance club. Een uitnodiging aan de dance community to join the club!

Get your ticket here!

 

Lucas Benjamin is een gewaardeerde DJ in de dance community. Hij maakt deel uit van Ghetto Funk Collective, een toonaangevend collectief in het danswerkveld. Hij draait op diverse internationale festivals waaronder Summer Dance Forever en Break a leg.

 

DANCERS SHOWCASES STREET & CLUB CULTURE
Marchano Sarijoen
Deze danser uit Den Bosch is een artistiek beweeg kunstenaar gespecialiseerd in podiumkunsten. Marchano is gespecialiseerd in popping maar ook multidisciplineerd als danser. Hij doet al meerdere jaren competities, theater, onlangs maakte hij een deel uit van de cast van AVATĀRA (2022-2023) van de Illusionary Rockaz Company & Duda Paiva Company, dit theaterstuk won onlangs een Zwaan.

Shahin Damka
Dans is sinds jongs af aan Shahins passie geweest. Hij heeft al veel mogen rondreizen om kennis op te doen over dans. Hij nam vanaf 2011 al deel aan battles en wedstrijden in binnen- en buitenland, en dat met veel succes. Zo heeft hij onder andere de Waacking categorie bij de Hip Hop International – World Battles 2019 in Phoenix, Arizona (USA) gewonnen.


Fleur Bomelijn
Fleur is een veelzijdige danseres. Ze werkt als docent, performer en community builder in Nederland. Ze heeft een grote liefde voor de clubstyle w(h)acking, en begon deze community drie jaar geleden op te bouwen in Utrecht. Dans is het ultieme medium om verbinding te maken met jezelf en anderen. Muziek heeft de kracht om je mee te voeren in het moment waar alleen ‘het nu’ bestaat. De dansvloer is de perfecte plek om mezelf los te laten en te uiten. In w(h)acking en house vind ik mijn vrijheid.

Hassani Le Couvreur
Hassani is 28 jaar oud en geboren in Paramaribo, Suriname. Hassani begon in 2010 bij KL dance, waar hij kennis maakte met de stijlen Hiphop en House popping en Locking. In 2021 begon Hassani zijn vaardigheden als maker verder te ontwikkelen met Dance studios en Lloyds Company.

LIVE MUSIC
Muzikant Fabio de Almeida is een Portugese saxofonist, improvisator, componist en producer die al improviserend met de dansers en DJ de dansvloer bespeelt.Deze performances zijn mede mogelijk gemaakt vanuit Pop up cultuur fonds
gemeente ‘s-Hertogenbosch.