Performance night, street- & clubculture

Zaterdag 9 december vanaf 21.00u is er een speciale Performance Club night
RELEASE YOURSELF

We starten met onderstaande performances van Alienated & Indutchican op de verdieping van het Werkwarenhuis. De mix van urban contemporary, street- & club-culture zet zich voort in Club W in de roze zaal waar DJ Lucas Benjamin draait. Met live music, showcases van dansers en diverse dance styles. koop hier je ticket 

Doors open 21.00u

Al Één
An Indutchican Production. Het stuk ontstond naar aanleiding van een PLAN Residentie en is gechoreografeerd en gedanst door Lorena Valenzuela en Jeffrey Hoofs. Deze twee makers zijn gespecialiseerd in “Whacking” en “Popping” dansstijlen uit de underground street- en clubcultuur. Zij hebben naast hun krachtige expressie hun kennis en techniek gebundeld in het creëren van nieuwe bewegingsconcepten. ‘Al één´ vertelt over het belang van het vinden, begrijpen en omarmen van zelfliefde voordat je probeert van iemand anders te houden. Het verhaal neemt ons mee op een reis van confrontatie, genezing en transformatie.

disCART
An Alienated production waarin acrobatische bewegingen associaties oproepen met een nadruk op maatschappelijk thema “welvaart” dat op een abstracte manier uitdrukt wordt. DisCART, een verrassend ontroerend dansduet met een winkelwagen kreeg lovende recensies van onder meer Theaterkrant. Choreograaf Kelly Vanneste onderzoekt de relatie tussen de mens en onze drang tot consumeren. Vanneste combineert in haar choreografie op sterke wijze breakdance en object manipulatie zoals we dat uit circustheater kennen. Een schimmige werkelijkheid waarin de performer onbevreesd weerstand biedt tegen zijn tegenslagen van het leven. Een wervelwind van inzinken en vooruitgang.

22.30u CLUB W with DJ Lucas Benjamin and live dance showcases street- & clubculture
Lees hier meer over de live musician & dance performers

disCART
An Alienated production