Verhuur

Sfeervolle locatie
De ruimtes in het Werkwarenhuis spreken tot de verbeelding en zijn te huur voor inspirerende bijeenkomsten, feesten, creatieve brainstorms en workshops. In het Werkwarenhuis bevind je je tussen het design van Social label gemaakt ism toonaangevende ontwerpers en diverse werkplaatsen in Nederland. Cafe/restaurant Van Aken heeft een excellente wereldse keuken, tegen een schappelijke prijs. Deze ondersteunende horeca maakt deel uit van het Werkwarenhuis, een sociale en culturele onderneming. Het Werkwarenhuis op Tramkade was ooit een verlaten fabriek en is in 10 jaar tijd getransformeerd tot een culturele hotspot.

Zakelijke events
Wij hebben meerdere sfeervolle ruimtes voor grote en kleine zakelijke bijeenkomsten. Hierbij is van alles mogelijk. Van vergadering tot congres, plenaire bijeenkomst met feestelijke borrel en werksessies in aparte ruimtes. Graag spreken we de mogelijkheden met u door.

Feesten/ verjaardagen 
Wij organiseren voor groepen borrels, feesten of verjaardagen. Hiermee kan een ruimte gehuurd worden of reserveren wij een gedeelte van het restaurant of terras. We kunnen een drank arrangement afspreken of de drank op nacalculatie rekenen. Daarnaast hebben wij een lijst met verschillende hapjes waar je uit kunt kiezen.

Kijk hieronder voor de verhuur mogelijkheden of neem contact op voor een voorstel op maat via info@restaurantvanaken.nl (horeca) of info@werkwarenhuis.nl (locatie/programma)
Zie ook mogelijkheden door afgelopen evenementen te bekijken.

Overzicht van verhuur ruimtes, faciliteiten
1) diverse spreekkamers voor brainstorm en overleg vanaf 6 tot 40 personen
2) workshop-ruimte voor creatieve werksessies ca. 30-40 personen
3) roze zaal /restaurant met (overdekt)terras voor bijeenkomsten en feesten (50 – 750 personen, afhankelijk van opstelling)
4) expo-ruimte voor expo’s, bijeenkomsten, producties (max 150 personen)
Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor werksessies, speciale rondleidingen en lectures in sociaal duurzame design setting vanuit het Social label Lab.

Faciliteiten oa
– beamer (met HDMI/ Apple thunderbolt aansluiting), verplaatsbaar scherm, microfoon, clicker voor presentaties, flip-over)
– geluidsinstallatie waarop iPod/telefoon aangesloten kan worden
– gratis Wi-Fi
– verplaatsbaar podium
– parkeerplaats (betaald)

Met uw besteding ondersteunt u activiteiten van stichting Werkwarenhuis & Social label

Grote roze ruimte club/cafe/restaurant Van Aken met aangrenzend overdekt terras
voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten

“Tuinkamer” flexibele inrichting voor workshops en presentaties

Social label Lab met sociaal duurzame designcollectie van Social label voor lectures en tours i.r.t. design met betekenis en sociale duurzaamheid

TIP: Denk ook aan de Social label producten als voor de sprekers van je event/congres, sociaal duurzaam relatiegeschenk voor je relaties of kerstpakket voor medewerkers, shop@sociallabel.nl )

TERRAS
Sfeervolle (deels overdekte) terras in het Funpark, creatieve ruimte die we hebben gecreëerd ism ontwerpers, vaklui en werkplaatsen in de Makersstraat