Kerstmarkt en BeterBoompje

SOCIAAL DUURZAME KERST
Met verantwoorde kerstbomen en kerstmarkt bij het Werkwarenhuis

Stichting Social label  zet zich in voor sociale duurzaamheid en gaat de komende maand een samenwerking aan met BeterBoompje. Een initatief dat het makkelijk en leuk maakt om te kiezen voor een duurzame kerstboom die na de feestdagen terug in de grond wordt geplant.

Wegwerpkerstboom de wereld uit
Nederlanders maken steeds vaker duurzame keuzes. Toch zetten we in Nederland ieder jaar nog zo’n 2,5 miljoen kerstbomen op straat. “Dat moet anders”, dachten Frank en Alex. Daarom introduceerden zij twee jaar geleden BeterBoompje. Hun missie is helder: de wegwerpkerstboom moet de wereld uit. Vorig jaar kozen al ruim vijfduizend mensen voor een BeterBoompje. Inmiddels is de verkoop van het derde seizoen van BeterBoompje gestart en zijn er weer duurzame kerstbomen te bestellen via www.beterboompje.nl. Er zijn 21 locaties verspreid in het land. In ’s-Hertogenbosch is dat bij Social label Lab in het Werkwarenhuis, Tramkade 24, op zaterdag 3 of 10 december.

Kerstmarkt bij het Werkwarenhuis
Zaterdag 3 en 10 december organiseert Social label in samenwerking met restaurant Van Aken een kerstmarkt in het Werkwarenhuis. Je kunt hier terecht voor sociaal duurzame cadeaus voor de feestdagen, de Social label shop is open en er is een poster pop-up shop van Bossche ontwerpers; studio Boot, studio Turbo en Mella-mella. Dit alles onder het genot van winterse drankjes bij het vuur en live muziek. Bezoek de kerstmarkt tussen 12.00 – 17.00 uur in het Werkwarenhuis op de Tramkade. Bestel jouw duurzame kerstboom via www.beterboompje.nl en haal deze op tijdens de kerstmarkt.

blank