01-11-2019

1&2 / 8&9 / 15&16 / 23 / 29&30 NOVEMBER

GOLDFISHED GOING GLOBAL

Het vorige evenement ‘Waste Taste’ was een groot succes en een fijne ervaring waardoor Goldfished graag weer iets tofs neer wil zetten vanuit de keuken van het Werkwarenhuis. kok Thom Hehemann (Food Department Goldfished) wil in de maand November zijn brede interesse betreft diverse wereldgerechten laten zien door elk weekend een andere keuken te serveren. Van Mexico tot Marokko, Korea tot Frankrijk, verschillende landen komen voorbij. Ga met Goldfished mee op wereldreis en schuif gezellig aan. Laat je op de avond zelf verrassen met een tafel vol lekker eten om te delen met je vrienden, familie en/of geliefden.

1-2 november:
Old Bay krab klauwen met ceasar salad, gebakken aardappels en gebbqde mais.

8-9 november:
Hele kippen met aardappel mousseline, geglaceerde pastinaak en jus de poulet met rozemarijn.

15-16 november:
Thaise tacos met groene curry, rode curry, papaya salade, rijst en thaise salsa

23 november:
bulgogi met banchan(koreaanse bijgerechten) kim chi, witte rijst en ssamjang

29-30 november:
kip tagine en lams tagine met couscous en salat marocaine

KLIK HIER EN RESERVEER

 

Skills

Posted on

17 oktober 2019