Tramkade 20-24
5211 VB ‘s-Hertogenbosch
ga naar het archief

13 maart – 14 april

Fremdkörper | Multidisciplinaire Locatieproductie | Making-of

De rauwe omgeving van de oude veevoeder fabriek biedt vanaf 13 maart onderdak aan een leger van performers, choreografen, visual artists, music producers, een vlogger, kostuumontwerper en kritisch dramaturgisch oog. In totaal zijn er ongeveer 50 mensen bij betrokken. Publiek kan genieten van korte performances en is overdag getuige van het creatieve maakproces.

aanvang
maandag 13 maart [ongoing] tot 14 april

entree gratis


21 – 26 maart

Cement Festival – Open atelier

Tijdens Festival Cement nemen Ruben Mardulier en Michiel Deprez de buitenruimte van de Tramkade over. Daar creëren ze ter plekke een doorlopend programma van installaties en circus-anekdotes. Deze voorstelling is gratis toegankelijk.

aanvang
dinsdag t/m donderdag

entree gratis


23 maart

Miss Fiasco’s Super Spectacular: Karaoke Show + Dancings

Laatst liep onze Miss Fiasco in Eindhoven een oude vriendin tegen het lijf, blijkt dat beide een grote passie hebben voor oude en nieuwe hitjes ennnn deze op een luidruchtige en hilarische manier ten gehore te brengen. Miss Fiasco’s Karaoke Show was geboren. Een avond vol met dans, karaoke en verkleedpartijen, gehost door de enige echte Miss Fiasco.

aanvang
donderdag vanaf 20:00

entree gratis


25 maart

Zadenruilbeurs Den Bosch (Transfarmers)

Moestuiniers uit Den Bosch en verre omstreken! Kom je biologische zaden ruilen tegen andere biologische zaden! Er zijn ook kraampjes waar je biologische zaden kunt kopen en waar groene organisaties zich presenteren en informatie geven. Zie het Facebook event voor de laatste info.

aanvang
zaterdag van 13:00 – 17:00 uur

entree gratis


25 maart

Elke za-avond dansen in WWH met Schurkenbiefstuk

Laat je verrassen door Schurkenbiefstuk.

aanvang
zaterdag van 22:00 – 02:00 uur

entree gratis


26 maart

Zondag LIVE: Pipi Belli, Jordy Sanchez met muzikale vrienden

Op zondag 26 maart gaan een aantal muzikanten lazy-sunday en funky-weekend klanken tijdens de lunchsessie bij Van Aken in het Werkwarenhuis laten horen. Na een geslaagde eerste editie even geleden gaan we door met deze fijn jamsessies. Nu iedere laatste zondag van de maand!

aanvang
zondag 15:30 tot 18:00 uur

entree gratis entree


14 april

Club event Fremdkörper | Versmelting van disciplines

Fremdkörper strijkt voor de creatie van haar 3e editie neer in de inspirerende, uitdagende omgeving van het Werkwarenhuis. De performances die tijdens Fremdkörper te zien zijn, worden gemaakt door 7 choreografen: Erik Bos, Gabriella Maiorino, Cecilia Maiorino, Guilherme Miotto, Dario Tortorelli, Evangelos Biskas en Marc van Loon. Ism. dans- en circus-studenten, korte performances maken ism studenten visuele communicatie van Artcode en music producers van de Rockacademie Fontys.

aanvang
vrijdag van 18:30 – 22:00 special diner & 22:00 – 02:00 club avond

entree tickets


27 april

Oranjekade Festival Koningsdag

Op 27 april 2017 gaan we de hele koningsdag los op de Tramkade. Oranjekade is dé plaats waar jonge makers de kans krijgen te laten zien wat zij in huis hebben en waar bekende organisatoren de handen ineenslaan. Oranjekade heeft alles: heerlijke muziek, een cultureel programma om van te smullen, ruimte om te relaxen en natuurlijk het allerlekkerste food.

aanvang
donderdag 10:00 tot 00:00 uur

entree klik hier