Tramkade 20-24
5211 VB ‘s-Hertogenbosch
ga naar het archief

15 maart

No Houseparty

Om het thema van de woningnood in Den Bosch extra onder de aandacht te brengen organiseren wij als ludieke actie een no houseparty. Eerst hebben we een talkshow met toffe gasten die te maken hebben met de woningnood in Den Bosch. Hierna gaan we een mooi feestje bouwen. De muziek op deze avond wordt verzorgd door de enige echte Van Gogh Bro’s!

aanvang 
20:00 – 01:00 uur

entree gratis


16 maart

´s-portcafe door Sport073

Tijdens het ´S-PORTCAFÉ brengt Sport073 verenigingen, bedrijven en inspirators samen. Delen kennis, inspireren en motiveren. Onder het genot van een hapje en drankje delen we kennis.

aanvang 19:00 – 21:00 uur

entree op inschrijving


17 maart

Dansen met Rutger Boerman

Dancing all night long!

aanvang 
23:00 – 03:30 uur

entree gratis


18 maart

Zondag LIVE: met Hans van Heiningen’s Liedroman

Hans van Heiningen presenteert samen met pianist Daan van den Hurk een nieuwe vorm van muziektheater onder de noemer: liedroman. Zijn voorstelling ‘Teruguit naar Nu’ is de eerste voorstelling die hij maakt in dit kader. Een openhartige vertelling waarin afwisselend muziek en spel voor herkenning zorgen.

aanvang 16:00 – 17:00 uur

entree ‘pay what you wish’


21 april

Van Aken CLUB: Fremdkörper

Vanaf 26 maart gaan choreografen, dansers, visual artists, kostuumontwerpers weer een maand lang ‘op locatie’ werken in het Werkwarenhuis voor een nieuwe editie van Fremdkörper. Dit wordt een speciale editie met VJ/DJ collectief uit Dublin, DJ Iris Rijskamp uit Den Bosch en multidisciplinaire performances.

aanvang 22:00 – 03:30 uur

entree tickets


18 maart

Altijd zondag!

Deze keer LIVE!

aanvang 
16:00 – 20:00 uur

entree gratis


23 maart

Festival Cement: MEET-UP | Wereldverbeteraarschap

Een van de terugkerende thema’s uit de selectie van Festival Cement 2018 is wereldverbeteraarschap. Het zijn voorstellingen waaruit oprecht engagement spreekt, waarin makers niet alleen de vinger op de wonde leggen, maar effectief een voorstel doen. Het publiek is niet langer een passieve toeschouwer, maar iemand die mede verantwoordelijk wordt gemaakt. Lees hier meer.

aanvang 
15:00 – 17:00 uur

entree gratis, op inschrijving


24 maart

Dansen met Oscar Peters & DJ Pathless

And they’re back!

aanvang 
23:00 – 03:30 uur

entree gratis


25 maart

Bossche Zadenruilbeurs

Moestuiniers uit Den Bosch en verre omstreken! Kom je biologische zaden ruilen tegen andere biologische zaden! Er zijn ook kraampjes waar je biologische zaden kunt kopen en waar groene organisaties zich presenteren en informatie geven.

aanvang 
12:00 – 17:00 uur

entree gratis


26 maart – 21 april

Making of Fremdkörper | Multidisciplinaire locatieproductie

De rauwe omgeving van de oude veevoeder fabriek biedt vanaf 26 maart onderdak aan een leger van performers, choreografen, visual artists, music producers, een vlogger, kostuumontwerper en kritisch dramaturgisch oog.

aanvang 
ongoing

entree gratis


30 maart

Klub KMPKT // Warehouse x Easter

De vorige warehouse editie van Klub KMPKT bij Van Aken staat nog vers in ons geheugen gegrift. De toon is hiermee gezet, door naar de 2e Warehouse editie! Op deze goede vrijdag gaan we nog groter uitpakken; Wederom een massive line-up, eigen productie en visual-show!

aanvang 
22:30 – 03:30 uur

entree tickets


31 maart

Maestro’s Invites: Planty Herbs! Afro / Funk / Boogie / House

Op 31 Maart host Maestro’s Records hun club night debut onder Maestro’s Invites. Hierin geven zij de aandacht naar vinyl dj’s, diggers & selectors die absoluut niet gemist mogen worden. Killer dancefloor cuts en ‘holy grail’ records waar Shazam alleen maar rondjes van draait.

aanvang 
23:00 – 03:30 uur

entree koop hier je tickets


6 april

Club Koning | Mairo Nawaz (3hr set) & Iggy P

Club Koning is een pop up dj club night waar we alternatieve, aparte, unieke, brede en niet-aller-daagse DJ’s programmeren om zo een ultieme sfeer te creëren dat alleen hier op de Tramkade kan.

aanvang 
23:00 – 03:30 uur

entree tickets a/d deur


7 april

Van Aken CLUB: DJ Seepman & DJ Ridoo

Door zijn jarenlange ervaring in combinatie met zijn rijke collectie aan elpees en singles heeft hij zich de afgelopen jaren weten te vestigen als een van de meest toonaangevende vinyl DJ’s van Nederland en België met een voorkeur voor zwarte muziek. Een avond Seepman achter de draaitafels is een avond met JUST VINYL! Verwacht: Hiphop, Funk, New wave, Jazz, Soul, Beats, Afro, Tropical Sound, Classics, Disco, House.

aanvang 
23:00 – 03:30 uur

entree gratis


14 april

Van Aken CLUB: DJ Matt Johnson & Lovedoctor Abbey

Matt Johnson komt oorspronkelijk uit Rosevalley waar hij al vroeg begint met het verzamelen van allerlei plaatjes met een voorkeur voor elektronische muziekstromingen als new wave, house en ambient. Lovedoctor Abbey startte in ’80 zijn eigen alternatieve radiostation in het dorpje Wouw. Samen organiseerden ze regelmatig feesten met succes door het hele land onder verschillende namen. Expect: Disco, New Wave, House, Elektronica, Electro, Kraut.

aanvang 23:00 – 03:30 uur

entree gratis


20 april

Besloten

Morgen feest!

aanvang gehele dag

entree nada


26 april

Smèrrig Koningsnacht Festival 2018

Nóg groter, nóg beter, nog vochtiger, feedback meegenomen. Komme gullie ok mee Koningsnacht naor dn Tramkade in Den Bosch dn verjaardag van Willy vieren mee duzenden meense? Xxxx

aanvang 
18:00 – 00:00 uur

entree tickets


27 april

Oranjekade Festival Koningsdag 2018 Den Bosch

Na het succes van vorig jaar is Oranjekade Festival op vrijdag 27 april terug. Verwacht een berg aan creativiteit, de fijnste artiesten en vooral ontzettend veel gezelligheid! Dit jaar gaan we het nog nét wat beter aanpakken.

aanvang 
14:00 – 00:00 uur

entree tickets


28 april

Van Aken CLUB: Dj Pathless & Oscar Peters

Wij tellen af!

aanvang 23:00 – 03:30 uur

entree gratis


5 mei

Freedom Sounds Covenant Soundsystem

Vier de vrijheid met Covenant Soundsystem!

aanvang n.t.b.

entree n.t.b.


9-13 mei

City Food & Film Festival

City Food & Film Festival gaat over ons eten en drinken, van vandaag én morgen. Er is theater. Er zijn films. Er zijn lezingen. Vijf dagen lang. Van woensdag 9 tot zondag 13 mei.

aanvang n.t.b.

entree n.t.b.


15 mei

Opening Socialdesign Lab

Met het socialdesign lab geeft Social label verder vorm aan de missie ‘een inclusieve wereld via de kracht van design en communicatie’. Het Werkwarenhuis gaat daarmee een nieuwe fase in. Het middengebouw op voormalig fabriekscomplex De Heus aan de Bossche Tramkade transformeert tot een aantrekkelijke plek; het Werkwarenhuis met daarin het socialdesign lab, de designshop van Social label en ondersteunende horeca Van Aken.

aanvang n.t.b.

entree gratis


18 mei

Passievrucht

Vrijdag 18 mei wordt voor de derde keer het roze walhalla weer omgetoverd tot een ware house en disco tempel samen met Samuel Deep, AJ Buitendijk, Fahrenheit en jullie.

aanvang 23:00 – 03:30 uur

entree koop hier je tickets