nominatie Creative HEROES Award Nederland

CELEBRATING CREATIVE MINDS

Creative Heroes Award: een prijs die de kracht van creativiteit beloont en daarmee de menselijke factor centraal stelt. De Creative Heroes Award eert de mensen, organisaties en samenwerkingsverbanden achter de vele baanbrekende concepten en duurzame innovaties die ons land voortbrengt.

Het doel van de Creative Heroes Award is ondernemend en ontwerpend Nederland een nationaal platform bieden dat een positieve bijdrage levert aan het succes en de impact van de creatieve sector. De Creative Heroes Award wordt eens per 2 jaar uitgereikt en richt zich specifiek op creatieven die concepten en ontwerpen voor ruimtelijke toepassingen ontwikkelen. Onze hoofdcategorieën: Architectuur, Interieur en Product.

In totaal kent de jury 12 prijzen toe. Prijzen voor beste creatief, beste organisatie en beste samenwerking worden uitgereikt in de categorieën Architectuur, Interieur en Product. De categorie – next generation – kent prijzen toe aan beste Young Talent, beste Start-up en beste Co-Creation.De Creative Heroes Award is een initiatief van Guus van Maarschalkerweerd en Jeroen van Oostveen.

 

Trots dat we genomineerd zijn door David Heldt.

SOCIAL LABEL

Social Label, van Simone Kramer (rechts) en Petra Janssen, nodigt gearriveerde ontwerpers uit om een ontwerp te maken dat geproduceerd kan worden door mensen die aan de zijlijn staan (mensen met een beperking, psychische problemen en dropouts).

 

Op 29 juni 2017 maakt de jury de winnaars van de Creative Heroes Award bekend tijdens een feestelijke awardavond.