Het was een succes!
Begin jaren ’80 opende Frank Teklenburg in de Vughterstraat in ’s-Hertogenbosch in een pandje met een mooi Art-Deco geveltje restaurant Roxy’s. Binnen werd de Art-Deco stijl doorgezet met rood, zwart, spiegels en mooie mahonie stoelen uit het Hotel Americain op het Leidseplein in Amsterdam. Roxy’s was intiem met kleine tafeltjes, dicht bij elkaar, een fijn huiskamer gevoel. Roxy’s had een eigentijdse vooruitstrevende keuken met de nadruk op puur, smaak en verse producten. Vele Bosschenaren hebben een fijne herinnering aan Roxy’s. Daarom presenteren we in het begin van het nieuwe jaar met trots de pop-up samenwerking Roxy’s X Van Aken in het Werkwarenhuis op Tramkade in ’s-Hertogenbosch. In een informele sfeer serveren Frank Teklenburg en Floortje Albertus (van Culinair College Tecklenburg) diverse gangen. Gezellig naast elkaar aan lange tafels net als toen. Na het diner zo rond 22.00u kun je fijn naborrelen en een dansje doen tijdens ClubW.
Wees er op tijd bij en reserveer direct een plekje !!
Data: vrijdag 31 januari 2020, zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020 & vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 februari 2020.
Inloop: van 18.00 tot 19.00 kun je plaats nemen aan tafel.
Reserveren: Voor € 37,50 koop je een plaats met voor-, hoofd- en nagerecht (excl drankjes). Op de avond zelf kun je tegen meerprijs uitbreiden met tussengerecht(en) of lekkere kaasjes. Na de feestdagen maken we de menukaart bekend met keuze uit 3 voor-, hoofd- en nagerechten. Er is ook een selectie wijnen speciaal voor deze avonden.
MENU
Voorgerechten keuze menu
- Tataki Toro, kort geschroeide tonijn , Japanse dressing, cress salade en limoen mayo
- 80’s Classic, Hollandse garnalen, tomaat en avocado met frisse romige saus
- Vlaamse kust, steak tartaar van Belgisch blauw klassiek geserveerd
- Burrata Love, tomaat, peer, basilicum, yoghurt dressing en buffel burrata V
Hoofdgerechten keuze menu
- Mashisseoyo, lekker in het Koreaans, korea style slow-cooked USA sukade & noedels
- Don Corleone, gegrilde kalfsoester, artisjok, saliejus en parmaham
- Sea life, wilde garnaal, vis van de dag en 80’s witte wijnsaus
- Vega dish, tarte tatin van pompoen, met geroosterde paprika, noten en mizuna V
Geserveerd met frietjes en salade
Nagerechten keuze menu
- Roxy’s famous, de bekende perentaart met vanille-ijs
- Choroni’s delight, heerlijke chocolade mousse van Venezolaanse cacao & praliné
- Michels suprise, crème brûlée gebrand met suiker laagje & framboos
- Say Cheese, bordje met 3 soorten kaas ( + € 4.00 )