November Global Goldfished
Het vorige evenement ‘Waste Taste’ was een groot succes en een fijne ervaring. Chefkok Thom Hehemann (Food Department Goldfished) wil in de maand November zijn brede interesse betreft diverse wereldgerechten laten zien door elk weekend een andere keuken te serveren. Van Mexico tot Marokko, Korea tot Frankrijk, verschillende landen komen voorbij. Ga met Goldfished mee op wereldreis en schuif gezellig aan. Laat je op de avond zelf verrassen met een tafel vol lekker eten om te delen met je vrienden, familie en/of geliefden.
1-2 November: Bay Area / USA
Old Bay Krab Klauwen met Ceasar Salad, Gebakken Aardappels en Gebbqde Mais.
8-9 November: Frankrijk
Hele Kippen met Aardappel Mousseline, Geglaceerde Pastinaak en Jus de Poulet met Rozemarijn.
15-16 November: Thailand / Mexico
Thaise Tacos met Groene Curry, Rode Curry, Papaya Salade, Rijst en Thaise Salsa
23 November: Zuid-Korea
Bulgogi met Banchan (Koreaanse bijgerechten) Kim Chi, Witte Rijst en Ssamjang
29-30 November: Marokko
Kip Tajine & Lams Tajine met Couscous en Salat Marocaine
De prijs bedraagt €25,- per persoon per avond per couvert.
Per avond zijn er max. 30 plaatsen beschikbaar.
Reserveren kan. boek hier je stoelof stuur een mail naar reserveringen@restaurantvanaken.nlt.a.v. ‘Goldfished Pop-Up’.