In de buurt

Horeca bereidt zich voor op heropening: ‘We zijn op zoek naar wat mag en Den Bosch’

1 Juni komt steeds dichterbij en dat betekent dat veel horecaondernemers druk bezig zijn met alles klaarzetten. Want het terras optuigen gaat dit keer toch iets anders dan anders; horecaondernemers moeten zich aan veel regels houden. Wat vinden zij hiervan? Hoe pakken ze het aan? Wij spreken in deze webserie met een aantal Bosschenaren over de heropening van de horeca.

Dit keer praten we met Geert en Edwin van Werkwarenhuis. Zij hebben de afgelopen weken niet stilgezeten: het hele terras is coronaproof gemaakt en het gebied is omgezet in ‘Funpark’. “We maken er een grote speeltuin van”, vertelt Edwin.

Op zoek naar de regels

Hoewel het team van Werkwarenhuis vol creatieve ideeën zit, vinden ze het niet gemakkelijk om alles uit te voeren. “We zijn op zoek naar wat mag in Den Bosch in coronatijd. Dat is lastig uit te zoeken.”

 

kijk hier het filmpje