workshop Met andere ogen

Duurzame verandering interieur

Op zaterdag 4 en 11 november organiseert STUDIO FS de workshop “Met Andere Ogen” . Een workshop in het teken van Feng Shui; in relatie tot jou, je huis en je omgeving. Een ochtend waarin Frederiek je kennis laat maken met de principes van Feng Shui en hoe je deze in het dagelijks leven herkent. De workshop laat je op een bewuste manier anders naar je eigen huis kijken en leert je hoe je de energie in jouw huis harmonieuzer en meer in balans krijgt.Feng Shui is geen quick fix. Het is een uitnodiging die leidt tot bijzondere duurzame veranderingen in jou en je interieur.

Het huis, oftewel je thuis, is een graag gezien thema. Het wordt vaak bezongen en op televisie zijn er de bekende woonprogramma’s. Allen staan ze in het teken van het bij elkaar brengen van de bewoners en hun interieur. Wat we zien is vaak een voorgestelde inrichting gebaseerd op de huidige trends en kleuren. Een interieur dat volgend jaar alweer anders kan zijn.

In de workshop ‘met andere ogen’ kijken we juist naar de relatie tussen jou en je huis en wat daar gebeurt. Een persoonlijke reis die resulteert in een duurzame interieur verandering. Je huis is als het ware een vertaling van jou als bewoner, van jouw verleden, je heden en je toekomst. Velen van ons nemen het huis voor lief; het is er nu eenmaal. Stof in de hoek van de kamer, de constante rotzooi op de trap of die eeuwige losse klink van de wc-deur, al die zaken  zeggen iets. De energie op die plekken loopt niet lekker en uit zich in jouw leven op verschillende wijze.


Programma en praktische info

In ‘met andere ogen’ neemt STUDIO FS  je mee in de basisprincipes van de Oosterse filosofie Feng Shui. Wat is het, en hoe kan het jou helpen in jouw huis? Wat zijn tekenen van disbalans en hoe kan je daar mee aan de slag gaan? Naast een beknopte uitleg in de filosofie van Feng Shui ga je ook praktisch aan de slag. Frederiek nodigt je uit ‘met andere ogen’ te kijken naar een kamer of plek in je huis. Je gaat een moodboard maken op basis van 1 van de 5 elementen waar Feng Shui mee werkt; Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Aan het einde van de workshop heb je een tactiel moodboard die je laat voelen welke karaktereigenschappen en materialen er bij jouw vraag horen. Het moodboard nodigt je vervolgens uit het geleerde  thuis te vertalen naar bewuste veranderingen.

  • een ochtend workshop van 10:00 – 13:00 uur
  • locatie is het WerkWarenHuis; een industriële, inspirerende locatie in Den Bosch
  • voorzien van koffie, thee, water en iets lekkers

Einde ochtend |

  • heb je kennis gemaakt met de principes van de Oosterse filosofie Feng Shui
  • ken je de 5 elementen en de bijbehorende eigenschappen
  • ga je met een tactiel en inspirerend moodboard huiswaarts

Investering | 80 euro

Aanmelding | mail@studio-fs.nl voor meer informatie | www.studio-fs.nl

Frederiek in het Social label Lab / Werkwarenhuis. Hier vindt haar eerste reeks FS workshop ‘Met andere Ogen” plaats.(foto credit: Petra Janssen, studio Boot)