DOE JE MEE?

DE NIEUWE BOSSCHE SCHOOL HEEFT WEER EEN NIEUW PROJECT

AGENDAPUNTEN

 

DOE JE MEE?
Misschien was je een van deze 200 ontwerpers die mee deed aan het posterproject “Algemene Beschouwingen”. Van de Nieuwe Bossche School in samenwerking met Antishit. Met meer dan 200 inzendingen van vooraanstaande Nederlandse ontwerpers en meer dan 72 verschillende posters verzameld in een straatexpositie, was dit een groot succes.

Met de regionale verkiezingen op 16 maart willen we als Nieuwe Bossche School wederom inhaken op de actualiteit en een vervolg geven aan Algemene Beschouwingen. De beste posterinzendingen zullen worden tentoongesteld in een grote postertentoonstelling in het Werkwarenhuis, Den Bosch.

Daarom nodigen we Nederlandse ontwerpers, illustratoren en kunstenaars uit om mee te doen aan het vervolgproject op Algemene Beschouwingen getiteld: ‘Agendapunten’ en een poster te ontwerpen. Bij verkiezingen horen posters.

POSTERTENTOONSTELLING
11 MAART T/M 20 MAART 2022

Een selectie van de beste posters gemaakt door de uitgenodigde ontwerpers i.c.m. de beste posters van de Open Call worden op groot formaat (abri) geprint en tentoongesteld op de expo-ruimte van het Werkwarenhuis op Tramkade in ’s-Hertogenbosch.

STRAATTENTOONSTELLING
1 MAART T/M 18 MAART 2022

De postertentoonstelling wordt aangevuld met een straattentoonstelling. De beste 25 posters van de Werkwarenhuistentoonstelling zullen worden gedrukt en verspreid op de traditionele manier, dus geplakt op de vrije plakplaatsen en hopelijk in de Centercom-borden op de uitvalswegen van de stad.

Doe mee!
Hier vind je het template die je kunt gebruiken om een poster in te sturen. Stuur je poster (pdf) naar:
info@algemenebeschouwingen.eu
of
info@nieuwebosschescchool.nl

De Nieuwe Bossche school is een collectief van vier grafisch ontwerperstudio’s uit ’s-Hertogenbosch. Naar aanleiding van een uitnodiging voor een groepsexpositie door Grafisch Atelier Den Bosch besloten zij de krachten te bundelen om de poster springlevend te houden. Het collectief bestaat uit: ATTAK, Autograph, Studio Boot en Studio Turbo.

 

logo-affiche Agendapunten: Autograph