DO GOOD MARKET 2 juli

Samen met de ondernemers in en rond het Werkwarenhuis, werkplaatsen Social label, buurt initiatieven staat er een nieuwe editie van de Do Good Market gepland op zondag 2 juli van 13.00-17.00u in het Social label Lab /Werkwarenhuis. De toegang is gratis.

1 jaar Makersstraat 
We vieren dan ook een jaar Makersstraat om meer ruimte voor het maken en creatie te stimuleren in het nieuwe stukje stad. In de Makersstraat vind je houtwerkplaats De winkel die Werkt, zeefdrukkerij Kurtface, electronica werkplaats/Pixel Arcade en hergebruik/depot van oude materialen “Ouwe Shit”.
Kijk nog even terug op de geslaagde opening vorig jaar.

WERKWARENHUIS de plek waar sociale, creatieve en lokale ondernemers elkaar ontmoeten
Al vanaf mei 2016 organiseren we creatieve markten zoals de Do Good Market, waar we creatieve en sociaal ondernemers, ambachtslieden en ontwerpers een plek bieden om hun sociaal en duurzame producten te tonen aan publiek. Het Werkwarenhuis als ‘warenhuis’ vol producten lokaal gemaakt met liefde voor mens en milieu.

DO GOOD want het zit ‘m in de kleine dingen
De gezellige zondagsmarkt staat vol met zelfgemaakte producten met een sociaal doel, lekkere hapjes, workshops en fijne muziek. Iedere editie vind je hier een gevarieerd aanbod in en rond het Werkwarenhuis bij Social label. DO GOOD MARKET is een plek waar mensen hun verhaal kunnen vertellen en sociaal duurzame producten verkopen. Daarnaast is het ook een plek voor nieuwe ontmoetingen tussen deelnemers en bezoekers. Bezoekers kunnen via een aankoop iets goeds doen: ‘DO GOOD’.

Aanmelding
De DoGood market met social & local goods in ‘s-Hertogenbosch vindt iedere jaar plaats. Ondernemende bewoners, creatieve ondernemers, zorgpartijen, buurtinitiatieven, social entrepreneurs, onontdekte koks, creatieve buren, enz. kunnen zich vanaf nu inschrijven via  shop@sociallabel.nl