COVID-19 virus

Helaas hebben we de week na een waanzinnige Club W met Pablo Discobar de activiteiten die we zelf initieren en initiatieven die we omarmen noodgewongen moeten afbouwen.

Alle Club avonden zijn vanaf vrijdag de 13e maart gecanceld en zoeken we naar nieuwe data later in het jaar. Maar ook diverse andere events zoals netwerk ontmoetingen van kunstenaars, creatieve markten en het negen daagse culturele festival Cement met jonge dans- en theatermakers gaan niet door. 

Natuurlijk ontwikkelen we nieuwe initiatieven, online samen met dj programmeurs, festival organisatoren, medewerkers met ideeen en werkplaatsen die mee hun mouwen opstropen om mensen te betrekken die anders in isolement vallen. We blijven positief en hopen dat we snel weer open kunnen. 

De gezondheid van het WWH team en alle gasten staat voorop. Door de laatste ontwikkelingen rond het COVID-19 virus is het Werkwarenhuis minimaal tot maandag 6 april gesloten.

+++++
Help Elkaar
Zorg goed voor elkaar en voor iedereen in je omgeving, je familie, vrienden en mensen in de straat. Blijf Gezond!

+++++
Steun Ons
De sluiting van podia is een flinke klap voor cultuur in Nederland. We willen na deze crisis weer door met onze programmering, daarbij kan je helpen. Dat kan door ons zodra we open zijn weer te bezoeken en je kaartjes voor onze activiteiten en clubavonden ook tijdens de crisis via de werkwarenhuis agenda te blijven kopen.

+++++

In plaats van fysieke ontmoetingen in het festivalhart Werkwarenhuis op Tramkade kun je Festival CEMENT komende dagen online meemaken dankzij de inzet en creativiteit van vele makers. Mooi dat na een jaar ernaar toewerken toch een alternatieve vorm is gevonden. En natuurlijk hopen we later in het jaar nog een aantal performances het podium te kunnen bieden https://www.festivalcement.nl/…/festival-cement-in-isoleme…/