Tramkade 20-24
5211 VB ‘s-Hertogenbosch

Menu

POP UP Chefs bij Van Aken in het Werkwarenhuis op TRAMKADE
Restaurant Van Aken is gestart met een open podium voor koks die meer willen dan koken. Chefs kunnen zich ook hier melden als ze een maand de keuken willen overnemen en ons publiek willen verleiden met diverse smaken. 

NOVEMBER 2019: Global Goldfished by Goldfished
Het vorige evenement ‘Waste Taste’ was een groot succes en een fijne ervaring. Chefkok Thom Hehemann (Food Department Goldfished) wil in de maand November zijn brede interesse betreft diverse wereldgerechten laten zien door elk weekend een andere keuken te serveren. Van Mexico tot Marokko, Korea tot Frankrijk, verschillende landen komen voorbij. Ga met Goldfished mee op wereldreis en schuif gezellig aan. Laat je op de avond zelf verrassen met een tafel vol lekker eten om te delen met je vrienden, familie en/of geliefden.

1-2 November: Bay Area / USA
Old Bay Krab Klauwen met Ceasar Salad, Gebakken Aardappels en Gebbqde Mais.
8-9 November: Frankrijk
Hele Kippen met Aardappel Mousseline, Geglaceerde Pastinaak en Jus de Poulet met Rozemarijn.
15-16 November: Thailand / Mexico
Thaise Tacos met Groene Curry, Rode Curry, Papaya Salade, Rijst en Thaise Salsa
22-23 November: Zuid-Korea
Bulgogi met Banchan (Koreaanse bijgerechten) Kim Chi, Witte Rijst en Ssamjang
29-30 November: Marokko
Kip Tajine & Lams Tajine met Couscous en Salat Marocaine

De prijs bedraagt €25,- per persoon per avond per couvert.
Per avond zijn er max. 30 plaatsen beschikbaar.

Reserveren kan. boek hier je stoelof stuur een mail naar reserveringen@restaurantvanaken.nlt.a.v. ‘Goldfished Pop-Up’.

 

OKTOBER 2019: Streetfood
driegangen menu a 24,50 pp (vlees, vis, vega) exclusief drank en servicekosten ticket

Erik Oostdam (De Lekkerik) neemt in de maand oktober de keuken over van het Werkwarenhuis op Tramkade Maak kennis met de Zuid-Amerikaanse keuken met zijn stoere smaken, mooie pepers, kruidige koriander, frisse limoen en romige avocado.

Lekker warm binnen zitten in de roze fabriek en kom elke vrijdag en zaterdag genieten van een drie gangen menu (vlees, vis of vega) 24,50 pp (excl servicekosten ticket en drankjes). Reserveer je stoel via:

https://shop.ikbenaanwezig.nl/…/pop-up-oktober-Streetfood-T…

POP UP CHEFS 
Restaurant Van Aken is gestart met een open podium voor koks die meer willen dan koken. Nummer 1 in de serie was WASTE TASTE by GOLDFISHED Meerdere ‘waste voedsel’ producten in een streetstyle jasje van hoog culinair niveau gestoken. Pop-Up Chefs kunnen zich melden als ze een maand de keuken willen overnemen en ons publiek willen verleiden met diverse smaken. Aanmelden chefs –  info@restaurantvanaken.nl 


JUNI 2019: WASTE TASTE’ BY GOLDFISHED 
De eerste line up was op zaterdag 29 juni & zondag 30 Juni: Tyrone & Thom, het Tilburgse duo beter bekend onder de naam GOLDFISHED Meerdere ‘waste voedsel’ producten in een streetstyle jasje gestoken. Maak kennis met nieuwe smaken waar je normaal niet zo snel mee in aanraking komt. Het duo stimuleert’waste-minded’ eten en laat zien hoe voedselafval een culinaire smaakexplosie kan zijn. Deze smaakexplosie ondersteunen ze met onder meer DJ’s en fashion customizing. 


BORRELEN
zie onderstaande drankenkaart en vraag naar de borrelplank of diversiteit aan bittergarnituur

Openingstijden 

Verhuur Restaurant/Club/Cafe Van Aken
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag open voor verhuur of op afspraak

Restaurant Van Aken / Club W

 Dinnertime vanaf 16.00 Club W start om 23 uur

* vrijdag 16.00 – 04.00 uur
* zaterdag 16.00 – 04.00 uur

Lekker eten & borrelen op het overdekte terras in de urban jungle op terrein Tramkade. Reserveren kan via reserveringen@restaurantvanaken.nl of bel met 06 12817021