Tramkade 20-24
5211 VB ‘s-Hertogenbosch

Menu

POP UP Chefs bij Van Aken in het Werkwarenhuis op TRAMKADE
Restaurant Van Aken is gestart met een open podium voor koks die meer willen dan koken. Chefs kunnen zich ook hier melden als ze een maand de keuken willen overnemen en ons publiek willen verleiden met diverse smaken. 

SEPTEMBER: wereldberoemde Armeense BBQ
Op vrij- 13 en za-14 sept en op vrij- 20 en za- 21 september nemen de chefkoks van restaurant Shirak Van Aken over.

De grill met veel verse authentieke kruiden, aubergines, fruit, noten en yoghurt speelt een hoofdrol bij de Armeense eettafel. Smaken en geuren uit de Europese en Midden Oosterse keuken samen op je bord. Daarnaast zijn Armeense dranken verkrijgbaar en is er Armeense muziek van toen en nu.

==============================================================

Schuif aan bij de familie Shirak in het Werkwarenhuis
en reserveer hier je stoel

==============================================================

Bari Galust!

==============================================================

ARMEENS BBQ MENU a 25,- pp (vlees, vis, vega) met
BBQ wrap of Armeens stoofpotje, inclusief gegrild brood met huisgemaakte dips, diverse salades en supplementen, zoals Armeense pilaf, gegrilde braadpanmix en Armeense zoete lekkernij en Armeense thee na

Exclusief drank en servicekosten ticket

AANMELDING POP UP CHEFS 
Restaurant Van Aken is gestart met een open podium voor koks die meer willen dan koken. Nummer 1 in de serie was WASTE TASTE by GOLDFISHED Meerdere ‘waste voedsel’ producten in een streetstyle jasje van hoog culinair niveau gestoken. Pop-Up Chefs! Chefs kunnen zich ook hier melden als ze een maand de keuken willen overnemen en ons publiek willen verleiden met diverse smaken.

Aanmelden chefs –  info@restaurantvanaken.nl 





Open Podium Pop Up Chefs #1 ‘WASTE TASTE’ BY GOLDFISHED 
De eerste line up was op zaterdag 29 juni & zondag 30 Juni: Tyrone & Thom, het Tilburgse duo beter bekend onder de naam GOLDFISHED Meerdere ‘waste voedsel’ producten in een streetstyle jasje gestoken. Maak kennis met nieuwe smaken waar je normaal niet zo snel mee in aanraking komt. Het duo stimuleert’waste-minded’ eten en laat zien hoe voedselafval een culinaire smaakexplosie kan zijn. Deze smaakexplosie ondersteunen ze met onder meer DJ’s en fashion customizing. 

 


BORRELEN
zie onderstaande drankenkaart en vraag naar de borrelplank of diversiteit aan bittergarnituur

 

Openingstijden 

Verhuur Restaurant/Club/Cafe Van Aken
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag open voor verhuur of op afspraak

Restaurant Van Aken / Club W

 Dinnertime vanaf 16.00 Club W start om 23 uur

* vrijdag 16.00 – 04.00 uur
* zaterdag 16.00 – 04.00 uur

Lekker eten & borrelen op het overdekte terras in de urban jungle op terrein Tramkade. Reserveren kan via reserveringen@restaurantvanaken.nl of bel met 06 12817021