Raoul’s Release Party 18 maart

DB’s Finest Vol. 1 Release Party

De eerste vinylplaat geheel van Bossche Bodem is een feit! Tijd om dit te vieren met een flinke release party op 18 maart bij Van Aken in het Werkwarenhuis.

Het heeft even geduurd maar naar 1,5 jaar is ‘ie daar dan; een plaat stampvol met tracks van internationaal bekende en lokale helden. Kom dansen op de grooves van Nous Couteaux, Iris Rijskamp, Tim Schellekens, Remco Beekwilder, Emiel van den Dungen, Monodeer, Jungle Moto & Yassine. Voor ieder wat wils: van beats gemixt met gitaren tot snoeiharde techno. Verwacht een avondvullend programma waarbij de artiesten een korte set neerzetten.

Met wat financiële hulp van de Gemeente Den Bosch heeft ontwerper Raoul Wilke het voor elkaar gekregen om 300 exclusieve vinyl platen te laten persen. Met gevoel voor vorm, typografie en kleur ligt er na lang wachten een mooi collectors item voor muziekfanaten uit Den Bosch en daarbuiten. Met DB’s Finest laat Den Bosch zien dat we een stad zijn om rekening mee te houden op het gebied van muziek en uitgaanscultuur.

Dit muzikale Bossche exportproduct zal tijdens de release party te koop zijn voor 25 euro. Verder is de plaat na de release party zowel online te koop via www.studioturbo.nl als bij de Bossche platenzaak Doogan.

CLUB W X RAOUL’S RELEASE PARTY
18th of March. 22.30h.
Line up: Iris Rijskamp + Moordballet (Hekkla). Milio. Fragmented Youth.
Free entry!
Come early, stay late.