Pixel arcade in Makerstraat

PLAY bij Pixel Arcade
In Pixel Arcade vinden jongeren naast bordspellen, rolspellen, computerspellen, arcade- en flipperkasten een toegankelijk sociaal netwerk in een unieke setting. Met een laagdrempelig aanbod van authentieke arcade spellen vindt een zeer diverse groep jongeren hier een interactieve ontmoetingsplek die past in deze tijd met een knipoog naar het verleden. Een werk-/speelplaats die jongeren een aantrekkelijk offline alternatief biedt voor online-gaming.

Samen met cafe/restaurant Van Aken is er een speciaal arrangement voor kinderfeestjes en bedrijfsuitjes.
Meer info

Upcycling in de Techniek Werkplaats
Jongeren doen op een interactieve manier sociale contacten op, maken kennis met elektronica en de maakindustrie in een leerzame veilige thuishaven. Pixel Arcade heeft veel kennis van elektronica in huis. Te vaak wordt elektronica weggegooid terwijl een reparatie goedkoper en beter voor het milieu is. Om samen met mensen aan de slag te gaan, is er een werkplaats met 3D-printers om reparaties en onderhoud uit te voeren.

Tijdens diverse events op terrein Tramkade kun je workshops volgen en spelletjes spelen. Zoals tijdens opening Makersstraat en jaarlijkse DO GOOD market met Social label.