Flexwerken (ImpactHUB)

HUB VOOR IMPACTMAKERS

Diverse organisaties die willen innoveren op sociaal, cultureel en/of economisch gebied weten de weg naar het Werkwarenhuis en Social label inmiddels te vinden. Vanaf donderdag 29 september kunnen ook individuele ondernemers elkaar vinden en werken in een creatieve en sociaal duurzame omgeving.

Flexwerken
In het Social Label Lab/Werkwarenhuis creëren we plekken waar sociaal en creatieve impact ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en samen-/flex- kunnen werken voor meer impact. Je kunt nu voortaan van dinsdag ™ vrijdag je eigen tafel reserveren. Klik hier voor reservering en meer info:

BOEK HIER JE FLEXPLEK

Op dinsdag, donderdag en vrijdag is Frederique Papavoine, manager Shop & Backoffice Social label 
aanwezig om je te ontvangen en op woensdag Judith Schmitz, oprichter Oh My Good en netwerkpartner mbt sociaal ondernemerschap.


SOCIAL LABEL LAB > SHOP > ATELIER > HUB

Het Social label Lab, de thuisbasis van stichting Social label, vind je in het Werkwarenhuis. In dit designlab zetten we in op een sociale economie via de kracht van design en communicatie. De oude fabriek heeft hier sinds 2015 een nieuwe bestemming gekregen voor een andere kijk op werken, leren en meedoen via de kracht van design en communicatie.

Op de begane grond vind je de SHOP met de sociaal duurzame designcollectie en op de eerste verdieping zijn de ATELIERS ingericht. Hier werken mensen elke donderdag onder begeleiding van ateliermeesters en ontwerpers aan de Social label collectie om een plekje (terug) te veroveren in de maatschappij.

Naast de shop en de maak-ateliers van Social label, zijn de voormalige monumentale graansilo’s ingericht als werk-units om impactmakers de mogelijkheid te bieden om te flexwerken (HUB). De hub voor impactmakers is bedoeld voor culturele en sociale ondernemers die zich in willen zetten voor een betere wereld. Koplopers, innovators en ondernemende professionals komen samen in het Social label Lab

BOEK HIER JE FLEXPLEK