Sociaal Ondernemen

Social Enterprise Café Den Bosch!

Deze meet-up, georganiseerd door Social Enterprise NL in samenwerking met de Gemeente Den Bosch gaat over de kracht van sociaal ondernemerschap en de ontwikkelingen in de regio.

Tijdens deze bijeenkomsten wordt je meegenomen in de wereld van sociaal ondernemerschap: Wat is het? Hoe werkt het? En welke voorbeelden uit Den Bosch en omstreken kennen we? Bob Hutten, directeur van Hutten Catering en de Verspillingsfabriek verzorgt een keynote. De Bossche wethouder Huib van Olden verkent de rol van de gemeente binnen sociaal ondernemerschap en Mark Hillen (oprichter Social Enterprise NL) vertelt over de ontwikkelingen van het veld. Simone en Petra vertellen over hun WerkWarenhuis van Social label.

Sociaal ondernemen
Social enterprises ondernemen om de wereld te verbeteren. Het zijn ondernemingen die de maatschappelijke missie van hun bedrijf voorop stellen. Deze bedrijven zijn in alle sectoren van het bedrijfsleven te vinden en creëren grote maatschappelijke waarde voor mens en milieu. Ook internationaal is de Social Enterprise een begrip en een groeiend fenomeen.

Het WerkWarenHuis wordt steeds meer ontdekt als plek voor lezingen, bijeenkomsten, debat en workshops. klik voor verhuur naar de volgende pagina