Reserveer hier je plek

Van Aken en de Bossche Waterwandeling

17 april t/m 2 mei

De Bossche Waterwandeling wordt georganiseerd door verschillende horecaondernemingen in ‘s-Hertogenbosch:

  • Café Lalalaa
  • Restaurant Pilkington’s
  • van Aken in het Werkwarenhuis
  • Hello My Friend
  • Bar+Bodega de Unie
  • met behulp van
  • De Vlotte Vloot
Aftrappen met een leuke boottocht en vervolgens via een leuke route loopt u langs deze horecaondernemingen voor een heerlijk hapje. Uit de kombuizen van iedere locatie bereidt de chef voor u een heerlijk gerechtje! Voor de kinderen is het mogelijk om een piratenroute te reserveren, waarbij gezorgd wordt voor leuke piraten attributen en een schatkaart.
—–
Om 11.40 bent u welkom bij één van de twee opstaplocaties. Daar meld u zich voor het eerste hapje/drankje (drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen). Om 12.00 vaart de eerste boot uit, de laatste overtocht zal om 17.00 plaatsvinden. Na het varen wordt een route gevolgd langs verschillende horecabedrijven. Bij iedere stop op de route zal een gerechtje geserveerd worden (deze kunt u terugvinden op onze menukaart).
—–
De Bossche Waterwandeling is te reserveren op de volgende dagen: 17 en 18 april, 24 en 25 april en op 1 en 2 mei.
Via onze reserveringspagina (link hieronder/bio) vindt u alle beschikbare dagen en tijden.
—–
Er zijn twee startpunten beschikbaar: Bar + Bodega de Unie (Kardinaal van Rossumplein 15) en Restaurant van Aken (Tramkade 22-24). Het is mogelijk om in groepjes van 2 of maximaal 4 personen te reserveren. In het reserveringsmenu maakt u een keuze voor de normale route (inclusief 5 gerechtjes en exclusief drinken) voor € 40,79 per persoon, welke u voor € 8,29 per kind kan uitbreiden naar een piratenroute. Mocht u corona gerelateerde klachten hebben, blijft u thuis.
—–
Mocht u vragen hebben of onverhoopt moeten annuleren, kunt u een mail sturen naar: bosschewaterwandeling@hotmail.com
Namens de bemanning van de Bossche Waterwandeling wensen wij u heel veel plezier!