Verkiezing Nachtburgemeesters

21 mei 2016
Den Bosch had sinds 2014 het nachtburgemeesters-duo: Marieke van den Groenendaal en Helen van de Paverd. Op 21 mei hebben Lidwien van Noorden (59 jaar) en Jordy van den Hurk (26) hen opgevolgd.
Tijdens de verkiezingsavond van de Nachtburgemeester op 21 mei in het WerkWarenHuis Van Aken aan de Bossche Tramkade presenteerden twee duo’s zich. Ze beantwoorden enkele vragen, en presenteerden hun missie aan het publiek. Tussendoor waren er diverse acts van sing- & songwriters, DJ’s. Rond twaalf uur werd de winnaar bekend gemaakt.
Het duo Siri Reijntjens (29) met Miquel van Ingen (26) had als doel ‘sociale bruggen bouwen’ en zichtbaar maken hoe ‘s-Hertogenbosch ademt, verandert en stroomt. De nacht meer tot haar recht laten komen door mensen en initiatieven te koppelen en de bestaande fundering steviger te maken. Het winnende duo Lidwien en Jordy gaf aan brede ervaring te hebben en te ‘houden van de nacht’. Dwalen door de stad en natuur in de nacht en de stilte. Podium bieden voor creatieve ondernemers en jong talent en ondertussen de nacht meer in het zicht brengen, daar zeggen ze voor te gaan.
De Nachtburgemeesters zijn van harte welkom op de wekelijkse DJ-avonden op zaterdag vanaf 22:00u in het WerkWarenHuis. Eindeloos dansend de nacht in met jong talent en met oude Bossche DJ-helden….

 

Zie ook de facebookpagina van de Bossche nachtburgemeesters.