‘ Ren Je Rot’

 ‘Ren Je Rot’ publieke bijeenkomst  als onderdeel van de visievorming rond het Bossche Stadsdelta was een succes.

——————

Op die avond worden de eerste Scenario’s Bossche Stadsdelta gepresenteerd. De scenario’s zijn gebaseerd op het gemeentelijke Ambitiedocument en de input vanuit het Werkatelier (okt t/m feb 2020), het Kort & Krachtig Festival (23 november) en het Citizen Science Lab van 6 en 7 februari.

Tijdens de Ren-Je-Rot-sessie toetsen we op een interactieve manier samen met de deelnemers van de bijeenkomst welke scenario’s het meest en/of juist het minst

Hoe kan het gebied van de Kop van ’t Zand en Orthenpoort-Zuid er na 2025 uitzien? De meeste inwoners kennen in die omgeving waarschijnlijk de Tramkade en de Verkadefabriek. Maar het gebied dat de gemeente Den Bosch wil ontwikkelen is veel groter. Het ligt aan beide kanten van de Dieze en is een belangrijke schakel tussen binnenstad, Spoorzone en Zuid-Willemspark. De werktitel voor dit gebied is de Bossche Stadsdelta. Het college heeft ambities opgesteld voor dit gebied. Samen met de stad zet de gemeente nu verdere stappen om tot een nieuwe concrete invulling van het gebied te komen.

——————

Meer info over het  Bossche Stadsdelta vindt je op de webpagina van de gemeente:  kijk hier

——————

We Love The City & Gemeente Den Bosch

foto: lab ruimte voor het onbekende

Werkwarenhuis is kwartiermaker van het experiment op gebied Tramkade. Placemaking