Theater tijdens het Food & Design festival

9-10 sept 2017

Food & Design smelten samen in het Werkwarenhuis. 

Over eetcultuur van de toekomst

Ben je nieuwsgierig en op zoek naar nieuwe smaken? Tijdens het Food & Design festival onderzoeken we de eetcultuur van de toekomst met de Local CityFoodMarket, workshops en lectures in het kader van de VERS Academy (Zuidlijn). VERS is een Brabants samenwerkingsverband en ontrolt zich tegelijk in de spoorzones van de vijf grote steden met foodfestivals in Breda, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Helmond en Tilburg.

Het Wortelrestaurant voor kinderen

Ook voor de jongste foodies is er tijdens het Food & Design festival genoeg leuks te doen! Theatermaker Rachel Zweije creëert nieuwe werelden waar theater, vormgeving, voedsel en dagelijkse rituelen samenkomen in oorspronkelijke theatrale concepten. Heb je weleens een wortel geplukt en deze een gezicht gegeven?
In het Wortelrestaurant zie je overal wortels, klaar om geplukt te worden. De serveerster lijkt zelf ook wel een wortel! In dit bijzondere restaurant krijgen wortels een gezicht en neem je jouw bord mee naar huis. Hoe ziet jouw geplukte wortel eruit? En wat voor gezicht krijgt hij? Of zij? Wordt jouw wortel vrolijk, chagrijnig, serieus, verbaasd, verlegen? En smaakt deze dan ook zo? Een gezonde en bijzondere activiteit voor kinderen vanaf 3 jaar. Kom samen wortelen!

Theehuis in de Wolken

12.00-16.00 uur // in en rond het Werkwarenhuis

door Studio Boot & Van Klein Geluk, momentenburo. Neerploffen en programmaloos voor je uit staren – dat kan voor het Werkwarenhuis bij Theehuis In de Wolken. Tap zelf een theetje en waan je in een sferisch avontuur van Wes Anderson. Zoet gezelschap, bergen aandacht en de beste taart in town uit het taartenboek Piece of cake. Cake it away!