Zondag LIVE! performance

Platform kunst/werk
Ruimte voor experiment om de kunsten meer in het leven van mensen te plaatsen. We bieden het podium aan diverse creatieve makers (dans, theater, muziek, design, architectuur, gaming, visual arts) en onderzoeken de interactie met publiek. Improvisatie en verdieping voor nieuwe wegen en ervaringen. Omarm het onbekende!

Performance MuDa Chiefs
Een openbare impro-sessie op de vloer in het Werkwarenhuis. MuDaChiefs is een wisselende groep van professionele muzikanten, dansers, spoken-word artiesten en andere performers; kunstenaars die met grote regelmaat hun creatieve instincten op elkaar los laten en het moment bespelen. Zo ontstaat er in het Brabantse langzaam maar zeker een interdisciplinair improvisatie performance platform waarin verschillende stijlen en verschillende generaties elkaar op de vloer ontmoeten.

Openbare impro-sessie op de vloer in het Werkwarenhuis
Op zondag 11 december sluit MuDa Chiefs dit kalenderjaar af met een openbare impro-sessie en een kleine groep spelers op de vloer in het Werkwarenhuis. Spontaan en zonder vangnet onderhandelen ze op het scherpst van de snede tussen klank, beweging, woord en beeld. Lichamen, waardigheid en macht komen onverbloemd uit de verf. Ongepolijst en ongefilterd. Twijfel en onzekerheid mogen er natuurlijk ook zijn. Met o.a. celliste en curator Jacqueline Hamelink (Sounding Bodies). Een activiteit van Dans Brabant. Andere performers zijn:
Eline van Ark (assistent curator dans); Aida Guirro Salinas (dans)
Arnoud Rigter (spoken word); Remco van Hoften (techniek)