Kamagurka

: De grenzen van de ernst

KAMAGURKA IN HET WERKWARENHUIS
19 en 20 september komt
Kamagurka Luc Zeebroek bij ons spelen. Hij treedt eerst op met zijn programma ‘Grenzen van de Ernst’ aansluitend zal hij zijn dansplaten draaien. De voorstelling kost een tientje, de dansavond is gratis toegankelijk.

Vooraf kan je heerlijk Mosselen met frites eten en daarbij lekker Belgisch bier van de tap of uit de fles. Reserveer via reserveringen@restaurantvanaken.nl.

>> De overtreffende trap van absurditeit <<

“Als tekenaar, schilder, schrijver en performer put Kamagurka uit een hoogstpersoonlijk rariteitenkabinet dat nooit leeg lijkt te raken.” (NRC)

Zijn nieuwe voorstelling De grenzen van de ernst is een voorstelling waarin Kamagurka afwisselend speelt en leest. Hij mixt nieuw materiaal dat hij voor het eerst laat horen met tekst die tot dertig jaar terug kan gaan. Archeo-logisch dus, maar tegelijkertijd verrassend actueel. Net zoals Bob Dylan en The Rolling Stones brengt Kama af en toe een oude hit die klinkt als een nieuwe. Naast spelen en voorlezen gaat Kama natuurlijk ook de interactie aan met het publiek:
improvisatie!!

De grenzen van de ernst leidt je langs absurdistische verhalen vol ontregelende humor, langs rariteiten die bol staan van kolkende creativiteit en wrede slapstick.

Kamagurka. Nooit saai, soms een chaos, maar altijd fris.
Absurdist Kamagurka zoals hij is!

————————–————————–————

TICKET 10,-
Koop nu je ticket via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/kamagurka-de-grenzen-van-de-ernst

RESERVEER DINER
via reserveringen@restaurantvanaken.nl