Jong Cabaret Talent

Lammerentour
Op zondagmiddagen kun je in de tuinkamer van het Werkwarenhuis genieten van jong talent met de #Lammerentour van het KoningstheaterAcademie uit Den Bosch. De entree is gratis. Spelers gaan na afloop met de pet rond.

Komende zondag 15.00u spelen Rashid Dijks, Jort van der Maarel en Rien van der Vaart. We stellen ze even aan je voor:

Rashid Dijks – Onder Constructie
Aan het begin heb je zoveel ideeën, zoveel dromen. De hele wereld ligt voor je open. Maar dan komen langzaamaan de vragen. Wat voor mens wil ik worden, wat is mijn plek in de wereld, ben ik wie ik wil zijn of n aangepaste versie van mezelf? In deze voorstelling gaat Rashid op zoek naar antwoorden. Hij geeft het publiek een rondleiding op de chaotische bouwplaats van zijn leven.“Waarom onderdrukken we onze inner gangster en kunnen Nederlanders ook lekker roti maken? Word je uiteindelijk de persoon die je wilt zijn of blijf je je hele leven Onder Constructie.

We kijken wel even hoe het loopt – Jort van der Maarel
Waarom moet een mid-twintiger zich schamen voor een huisje, boompje, beestje en een zilveren ANWB lidmaatschap? Kunnen er nog dingen zijn zoals ze zijn, gewoon omdat ze zo zijn? De wereld ziet er heel anders uit dan aan Jort was belooft. Gecompliceerder. Waar is er nog ruimte voor de eenvoud? Jort van der Maarel nodigt zijn publiek uit om met hem aan de zijlijn te gaan staan; Zijn natuurlijke habitat. De plek van de buitenstaander, maar ook die van de coach. Daar waar vandaan je de boel weer even in perspectief kan plaatsen. Gewapend met een scherpe dosis humor, een oude ziel en flinke bos krullen neemt hij je mee in zijn zoektocht naar de steunpilaar van zijn levensgeluk: overzicht.

RUIS – Rien van der Vaart
Na de wereld twee jaar in zwart-wit te hebben beleefd, probeert Rien van der Vaart weer wat kleur toe te voegen. In zijn cabaretvoorstelling ‘RUIS’ creëert hij een plek waar mensen weer met elkaar in contact kunnen komen en waar een nieuwe connectie kan ontstaan zonder dat er langs elkaar heen wordt gepraat. Na twee jaar quarantaine blijkt dat echter moeilijker dan je denkt…Want hoe werkt dat ook alweer, een goed gesprek?