Jam de la FEM

Urban dance battles vol female power

Op zondag 18 december is Jam de la FEM terug, een battle (wedstrijd) speciaal voor meiden/dames. Een initiatief door en voor dames! Tijdens dit evenement krijgen meiden uit de ‘HipHop’ en ‘Urban Culture’ danswereld de kans om op een zo laagdrempelige manier tegen elkaar te battlen… Maar vooral een gezellige dag te hebben met veel plezier! Bij de battle is een vrouwelijke jury, MC (host) & DJ aanwezig. Hoewel de battles en dag bestemd zijn voor dames, zijn heren van harte welkom om de dames aan te moedigen! Naast de battles worden er ook optredens verzorgd.

Categorieën

De deelnemer kan zich binnen deze 2 verschillende categorieën opgeven voor ’t/m 14 jaar’ of ‘alle leeftijden’. Vervolgens kunnen de deelnemers zich opgeven voor de B-Girl (Breakdance) battle of Stand Up battle. Bij Stand Up kunnen verschillende Urban dansstijlen uitgevoerd worden.

Female Movement

FEM staat voor Female Movement en ons doel is simpel: ‘Meer vrouwen in HIPHOP en Urban Culture!’. Het team van FEM deelt een grootse liefde voor Hiphop en Urban Culture en zetten zich in om een platform te bieden voor alle vrouwen. We weten dat HipHop vooral gezien wordt als iets voor mannen, maar we weten ook dat er genoeg vrouwelijk talent rondloopt dat op het punt staat om los te breken. En daar willen we wat mee! Jam de la FEM is een initiatief van DUKEBOX.

Zaterdag 17 december speciale Club W met female DJ’s Lid & Patrice Vanaf 22:00u Gratis entree
Twee female DJ’s in de the house. Een mooie opwarmer voor Jam de la FEM, urban battles vol female power de dag erna!
Lid is een van het Rooibosch-collectief dat bekend staat om hun eclectische zomerraves in Den Bosch. Verwacht een energieke house met Britse en tribale invloeden. Geworteld in de house- en housedancecultuur, zijn de sets van Patrice een energieke combinatie van alles wat elektronisch is. Op 17 december nemen ze je mee op de dansreis door house, breaks, garage en electro.