Terugblik Expo Posters Agendapunten maart 2022

 

Met de regionale verkiezingen van 16 maart 2022 heeft de Nieuwe Bossche School wederom ingehaakt op de actualiteit en een vervolg geven aan Algemene Beschouwingen. Daarom zijn Nederlandse ontwerpers, illustratoren en kunstenaars uitgenodigd om mee te doen aan het vervolgproject getiteld: ‘Agendapunten’ en een poster te ontwerpen. Bij verkiezingen horen posters.

De Nieuwe Bossche school is een collectief van vier grafisch ontwerperstudio’s uit ’s-Hertogenbosch. Naar aanleiding van een uitnodiging voor een groepsexpositie door Grafisch Atelier Den Bosch besloten zij de krachten te bundelen om de poster springlevend te houden. Het collectief bestaat uit: ATTAK, Autograph, Studio Boot en Studio Turbo.

Expo Werkwarenhuis en op straat
De jury koos uit meer dan 100 inzendingen een selectie van 50 die onderdeel hebben uitgemaakt van de tentoonstelling in het Werkwarenhuis in Den Bosch. Een deel daarvan zal worden wildgeplakt in de straten van ‘s-Hertogenbosch. Alle inzendingen zijn ook te zien op Instagram en op de site van Algemene Beschouwingen.