Arrangementen

Arrangementen
Cafe/restaurant Van Aken is de horeca van het Werkwarenhuis. Samen met andere partijen zijn leuke arrangementen samengesteld. Naast heerlijk eten, drinken in het roze walhalla of op het zonnige urban terras is er weer vanalles te beleven in het Funpark op Tramkade.Voor prijzen/ reserveringen:
info@restaurantvanaken.nl of bel naar 06 87040021 (op ma- gesloten)
meer info over verhuur feesten en zakelijke bijeenkomsten.

Shared Dining met vrienden en familie
Heerlijk dineren met groepen vanaf 12 personen bij restaurant Van Aken. Smaakvolle gerechten die je deelt met je vrienden, collega’s of familie in verschillende gangen.

Walking Diner voor grote groepen
Borrelen en bijpraten met gerechtjes die je staand kunt eten. Gezellig met een wat grotere groep eten en borrelen tegelijkertijd. Wij verzorgen een walking diner vanaf 20 personen.

Kinderfeestje met Pixel Arcade – gamen en kindermenu
Super leuk gamen, een uur lang onbeperkt spelen bij Pixel Arcade en daarna lekker pannenkoeken of frietjes eten in het roze walhalla cafe/restaurant Van Aken. Deze Arcadehal ligt recht tegenover het terras van Van Aken op terrein Tramkade. Na het gamen kun je lekker op het urban terras nagenieten.

Bootje Varen & Borrelplank – Zelfvaren Den Bosch
In samenwerking met Zelfvaren Den Bosch kun je lekker varen. Met max 7 personen in een bootje vaar je je eigen koers. Genieten op het water en samen smikkelen van een heerlijke borrelplank.

Chopper tour – Sportproductions Den Bosch
Ontdek Den Bosch aan de hand van een mooie route. Rij zelfstandig rond en geniet van de natuurrijke omgeving! Op deze stoere elektrische scooter ben je ongeveer 2 uur lang aan het rond touren en ontdek je de highlights van de omgeving in Den Bosch. Daarna geniet je van een heerlijk 3-gangenmenu naar keuze in restaurant Van Aken. Je kunt hier boeken

Social label Designtour
Vanaf 6 personen kun je voor 15,- euro pp een rondleiding boeken met koffie/thee en taart. Tijdens deze designtour door het industriele Werkwarenhuis-gebouw krijg je meer te horen over Social label en de sociaal duurzame collectie gemaakt ism ontwerpers en werkplaatsen. Gastvrouwen nemen je mee naar het Pinkhouse in de designshop, de monumentale silo’s en de maak-ateliers in het Social label Lab. Na afloop drink je samen koffie met zelfgebakken taart op het verhalend servies van Social label, in het cafe of op het gezellige terras.
Voor meer info en reservering mail naar shop@sociallabel.nl