We zijn er weer weekend programma

Welkom allemaal.

Ons team ontvangt jullie graag.

 

—–

 

Met slecht weer met 30 personen binnen. Dus reserveer een tafel. Met mooi weer heerlijk buiten in onze urban tuin en overdekte passerelle.

 

VRIJDAG 5 JUNI

LEKKERRRRRR BORRRRRELEN

VAN AKEN VRIJMIBO van 16:00 tot 00:00 uur
Ouderwets in het café je weekend inluiden! Vanaf 16 uur kun je bij Van Aken in het Werkwarenhuis binnen terecht voor een heerlijk drankje en een pizza uit de houtoven! Lekkerrrrrr borrrrrelen!
Om ons aan de scherpe regels te houden moet je reserveren! Bel 06 128 17 021
Indien er nog plek is, ook aan de deur te reserveren!
—–

ZATERDAG 6 JUNI

ALL INCLUSIEVO!

Speciaal voor de uitverkorenen die zin hebben in een heerlijk 2 uur durend avondje onbeperkt drinken bij Van Aken in het Werkwarenhuis! Voor € 25,- excl servicekosten onbeperkt Bavaria bier (van de tap), witte en rode wijn, rosé & fris! Ga mee in de machine en tank even lekker bij! Inclusief lichtshow. Laat je verwennen en blijf zitten waar je zit. Je wordt op je wenken bediend.

16:00 tot 18:00 uur
18:15 tot 20:15 uur
20:30 tot 22:30 uur
22:45 tot 00:45 uur

Reserveer via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/inclusievo. Koop je tafel van te voren! Let op, tafels van 2 personen. Ben je met 3? Vraag een 4e mee!


 

ZONDAG 7 JUNI

LAZY SUNDAY

LAZY SUNDAY van 14:00 tot 21:00 uur
Lekker uitbrakken of gewoon genieten van je zondag. Koffie, taart, gebakkie, een heerlijk speciaal biertje, cocktail of water met een paracetamol op deze lazy sunday bij Van Aken in het Werkwarenhuis. Wij zorgen voor een heerlijk relaxed muziekje en een glimlach op je gezicht!
De naast gelegen designshop van Social label is open voor een bijzonder kado met een sociale missie. Een persoonlijk kommetje uit het verhalend servies voor je beste vriend(in) of de stoere designbezem voor vaderdag.
Om ons aan de scherpe regels te houden moet je voor Van Aken in het Werkwarenhuis reserveren! Bel 06 128 17 021
Indien er nog plek is, ook aan de deur te reserveren!