Muzikale reis met Record Planet

Special edition Club W met internationale DJ’s
Za- 22 April 2023 van 21.00-03.00u

Mega Record & CD Fair van RecordPlanet is de grootste platenbeurs ter wereld en vindt plaats in Brabanthallen in Den Bosch. Op zaterdagavond 22 april, dag twee van de beurs, vindt ism Funky Vinyl en het Werkwarenhuis een RecordPlanet Selectors avond plaats. Een feest waar een internationale selectie van dj’s die aan de beurs verbonden zijn een selectie van hun vinyl collectie draaien. Een muzikale reis die graaft in Hard Rock, Fusion Jazz, House, Latin, Afro, Soul, K-Pop, Disco en wie weet wat nog meer. Speciaal voor deze avond hebben we 5 selector dj’s geselecteerd om een twee uur durende set te draaien.

TICKETS

LINE UP
DJ’s from all over the world!

Coco Maria (MX)
Deze Mexicaanse DJ is bekend van haar Radio Show op Worldwide FM. Hier heeft zij een wekelijkse show gegeven met tienduizenden luisteraars over de hele wereld. Voor deze avond maakt zijn een selectie van Caribische en Latijns-Amerikaanse muziek.

Lee Bongsoo (SK)
Speciaal voor de Mega Record & DJ Fair komt deze Zuid-Koreaanse label-baas en DJ elk jaar over vanuit Seoul naar Den Bosch. Op 22 april legt hij een selectie van K-Pop en Korean Jazz op de wheels of steel.

Lance Brown (US)
Een platentas vol Hard Rock en Psych Rock neemt deze Amerikaanse DJ mee vanuit Los Angeles. Hij is de initiator en eigenaar van Acid Permanet Records. Een onafhankelijk muziek magazine voor alternatieve, underground en non-mainstream artiesten.

DJ Ed Rock
Edwin van Andel is 25 jaar lang rock, pop en wereldmuziek programmeur van de Melkweg en het Concertgebouw van Amsterdam. Nu bekleed hij deze functie bij De Doelen in Rotterdam. Een absolute specialist is op het gebied van alternatieve muziek.

DJ Nobody Knows
Meester als het gaat om intunen op de behoefte op de dansvloer, creatief in opbouw, eigenzinnig in muziekkeuzes. Maar altijd spot on. Specialist in “underground” soul, funk, house, techno, afro en Latijns-Amerikaanse muziek.

Wat is een “selector dj”? Een selector dj draait om de (vinyl) selectie die vaak bestaat uit organische muziek, dus geen elektronische muziek, al is dat geen vereiste. Een selector is een “crate digger”, iemand die zich al jaren specialiseert in een genre of/en een volledig eigen stijl. Met als doel je mee te nemen op een muzikale reis langs muziek die de meeste luisteraars nog nooit eerder hebben gehoord. Het ultieme doel voor een selector dj is om iets nieuws te laten horen voor een volle dansvloer.