Nieuwjaar op Tramkade

FUCK LUCKY GO HAPPY
// Extraordinary new years eve at Club W!

Oud & Nieuw bij Van Aken is de grootste Club W van het jaar. Het is een ode aan het dansen bij Van Aken met vette DJ’s & het gezelligste publiek van het zuiden!

FUCK 1 ruimte, wij hebben er 3! Daar wordt iedereen LUCKY van. GO HAPPY met heerlijke muziek vol variatie. Het grootste avontuur ooit binnen de roze muren van Van Aken!

// EXTRA FEEST
Dit jaar werken wij samen met de hele tramkade om jullie de aller tofste Oud & Nieuw te geven! FUCK 1 venue, wij hebben er VIER! Met onze ticket/passe-partout kun je hoppen van de Bossche Brouwers naar Koudijs Kafe, binnendoor naar Da Silva en met een glühwein in je hand terug naar Van Aken! Samen HAPPY het nieuwe jaar in!

// AVONTUUR
Op avontuur bij Van Aken! Beleef alle ruimtes waar je samen kunt genieten van de meest uiteenlopende muziek. De dj’s zullen vol energie het publiek laten dansen tot in de vroege ochtend. Ontdek waar je in de ene zaal kan verdwalen in een dikke house plaat, en bij de andere weer helemaal los gaat op een vuige disco tune. Het wordt een feest van herkenning, maar we trekken je net zo makkelijk buiten je comfortzone!

// INFO
open: 0:30 – 07:00
tickets: regular € 30 (ex fee)
faciliteiten: gratis garderobe, gratis en extra wc’s, sigarettenautomaat, extra barren, extra fun!