Bossche Zomer juli & augustus

FunPark

Op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag!
———————

TERRAS

Heerlijk genieten van je vakantie. Tijdens de Bossche Zomer is ons Funpark open! Met mooi weer heerlijk buiten met je voeten in het zand, bij regen kun je onder nog steeds lekker overdekt zitten of binnen in onze roze zaal!

Koffie, taart, gebakkie, een heerlijke cocktail, speciaal biertje of een lekker wijntje. Wij zorgen voor een relaxte sfeer en een glimlach op je gezicht! Op vrijdag, zaterdag en zondag pizza uit de steenoven of frietje + snack uit onze pop-up friettent.

———————

De naast gelegen designshop van Social label is open voor een bijzonder kado met een sociale missie. Een persoonlijk kommetje uit het verhalend servies voor je beste vriend(in)of de stoere design bezem.
———————

Laat die zomer maar komen!
Voetjes in het zand….
Viva la Vida

Woensdag vanaf 16:00 uur
Donderdag vanaf 16:00 uur
Vrijdag vanaf 16:00 uur
Zaterdag vanaf 16:00 uur
Zondag vanaf 14:00 uur

Ps donderdag 9 juli gesloten ivm personeelsuitje
———————

PROGRAMMA
———————

Elke zaterdag- DJ’s
DJ’s draaien elke zaterdagavond vanuit de roze zaal voor de nodige ‘sunny tunes’
4 juli – 2 augustus
NIEUWE BOSSCHE SCHOOL expo pleisterplaats in het Werkwarenhuis
Expo Grafisch ontwerp van het collectief Nieuwe Boscheschool is te zien tot 2 augustus op zolder de pleisterplaats. gratis Toegang

———————

10,12,17 & 19 juli
PINKBOX expeditie ‘Human Spaces’door het hele gebouw Werkwarenhuis

Dans expeditie Human Spaces / Pinkbox 7 artiesten, 5 korte performances , 1 uur op avontuur. Human Spaces blaast nieuw leven in de monumentale silo’s van het Werkwarenhuis en neemt je mee op expeditie door verschillende werelden vol dans en muziek.  Tickets

———————

Vanaf 9 juli
Transformer I Impossible bodies Funpark voor de Kaaihal

Kunstenaar Jelle de Graaf bouwt monumentale sculpturen uit industrieel afvalmateriaal. Vooral wat hij noemt ‘lomp speelgoed’, robot tanks zoals in science fiction films. Bij het Werkwarenhuis op Tramkade is zijn gigantische robot te bekijken én het is mogelijk naar binnen te klimmen om deze zelf aan te sturen! Alleen in het weekend te besturen!

———————