van Aken in het werkwarenhuis

Restaurant van Aken. Heerlijk eten, drinken en winkelen in een roze fabriek tussen de sociaal duurzame designcollectie van Social label! Dat kan in het WerkWarenHuis in Den Bosch, de thuisbasis van Social label, waar ook Restaurant Van Aken onderdeel van is. Hier kun je eten van het verhalend servies van ontwerper Edwin Vollebergh, zitten op de meubels van Piet Hein Eek met kussens van kunstenaar Marc Mulders. Dit terwijl het smaakvolle eten wordt geserveerd door bediening in schorten ontworpen door Borre Akkersdijk, als ze niet aan het vegen zijn met de internationaal bekroonde designbezem van Dick van Hoff.

Openingstijden Club Restaurant van Aken
Diner vrijdag en zaterdag vanaf 17.00 Klik hier voor het menu (wekelijks anders!) Vanaf half 11 gaan op zaterdag de tafels aan de kant en kan er gedanst worden. kijk voor het programma op onze actuele agenda.

Naast de diners op vrijdag en zaterdag en de eenvoudige maaltijd op donderdag is de lunch terug van weggeweest. Voortaan kun je weer genieten van een heerlijke lunch bij restaurant Van Aken in het Werkwarenhuis. Benieuwd naar de lunchkaart? Kijk hier. Wil je vergaderen of zakelijk lunchen? Reserveer dan via 06 12 81 70 21 of info@restaurantvanaken.nl.

> bekijk hier de lunchkaart
> ik wil nu reserveren!

Het Werkwarenhuis is naast conceptstore en ontmoetingsplek ook een doorstroomhuis. Hier kunnen mensen werkervaring opdoen als gastvrouw/-heer in de winkel met sociaal duurzame producten van Social label of in de ondersteunende horeca bij Van Aken. De werkervaringsplekken in het doorstroomhuis komen tot stand op vrijwillige basis van de deelnemers zelf of ism partners zoals WeenerXL, Novadic Kentron, GGZ, UWV.