van Aken in het werkwarenhuis

Restaurant van Aken. Heerlijk eten, drinken en winkelen in een roze fabriek tussen de sociaal duurzame designcollectie van Social label! Dat kan in het WerkWarenHuis in Den Bosch, de thuisbasis van Social label, waar ook Restaurant Van Aken onderdeel van is. Hier kun je eten van het verhalend servies van ontwerper Edwin Vollebergh, zitten op de meubels van Piet Hein Eek met kussens van kunstenaar Marc Mulders. Dit terwijl het smaakvolle eten wordt geserveerd door bediening in schorten ontworpen door Borre Akkersdijk, als ze niet aan het vegen zijn met de internationaal bekroonde designbezem van Dick van Hoff.

Openingstijden Club Restaurant van Aken

Van Aken opent in het Werkwarenhuis vanaf vrijdag 7 december het eerste kaasfondue restaurant aan de Bossche Tramkade.
Het restaurant van de Tramkade is verbouwd tot een zwitserse danszaal met vintage pannetjes, intieme zitjes, kaarsverlichting.

Als je van gezelligheid, sfeer en warmte houdt, schuif je in de maanden december en januari aan bij Van Aken voor een heerlijke kaasfondue met diverse groenten, aardappeltjes, salades en knapperig sprokkelbrood. Samen met vrienden of familie lekker eten uit 1 pan, met veel verse groente en salades. Je kunt kiezen uit fondue met bier of wijn op basis van de beste Nederlandse, Franse en Zwitserse kazen.

Het was tijd voor verandering, en waar kan dat beter dan in het Werkwarenhuis op de Tramkade. De plek voor experiment waar ruimte is om iets te doen wat nog niet in Den Bosch bestaat.

Onlangs hebben we vanuit het Werkwarenhuis het Sprokkelbrood ontwikkeld. De lekkere broden met een goed doel zijn speciaal voor ons gebakken door Daniel, De Broodspecialist aan de Hinthamerstraat en bedacht door Olga en Edwin.

Als je in december komt fonduen, dan krijg je per vier personen een fles cava als openingscadeau.

Welkom in de Smeltkroes! Fondue is de Franse benaming van smelten. Van Aken in het Werkwarenhuis is de smeltkroes bij uitstek.

Reserveren kan alleen in december en januari via reserveringen@restaurantvanaken.nl

Wil je vergaderen of zakelijk lunchen? Reserveer dan via 06 12 81 70 21 of info@restaurantvanaken.nl.

> ik wil nu reserveren!

Het Werkwarenhuis is naast conceptstore en ontmoetingsplek ook een doorstroomhuis. Hier kunnen mensen werkervaring opdoen als gastvrouw/-heer in de winkel met sociaal duurzame producten van Social label of in de ondersteunende horeca bij Van Aken. De werkervaringsplekken in het doorstroomhuis komen tot stand op vrijwillige basis van de deelnemers zelf of ism partners zoals WeenerXL, Novadic Kentron, GGZ, UWV.