van Aken in het werkwarenhuis

++++++++++++++++++++

Pop Up Restaurant

Restaurant Van Aken is in 2019 gestart met een open podium voor koks die meer willen dan koken. Pop-Up Chefs! Chefs kunnen zich ook hier melden als ze een maand de keuken willen overnemen en ons publiek willen verleiden met diverse smaken.

Aanmelden chefs –  info@restaurantvanaken.nl 

++++++++++++++++++++

OKTOBER

POP UP RESTAURANT  “STREETFOOD”
Erik Oostdam Delekkerik neemt in de maand oktober de keuken over van het Werkwarenhuis op Tramkade Maak kennis met de Zuid-Amerikaanse keuken met zijn stoere smaken, mooie pepers, kruidige koriander, frisse limoen en romige avocado.

Lekker warm binnen zitten in de roze fabriek en kom elke vrijdag en zaterdag genieten van een drie gangen menu (vlees, vis of vega) 24,50 pp (excl servicekosten ticket en drankjes). Reserveer je stoel via:  reserveringen@restaurantvanaken.nl
https://shop.ikbenaanwezig.nl/…/pop-up-oktober-Streetfood-T…

++++++++++++++++++++

NOVEMBER

POP UP RESTAURANT GOLDFISHED GOING GLOBAL 

November Global Goldfished
Het vorige evenement ‘Waste Taste’ was een groot succes en een fijne ervaring. Chefkok Thom Hehemann (Food Department Goldfished) wil in de maand November zijn brede interesse betreft diverse wereldgerechten laten zien door elk weekend een andere keuken te serveren. Van Mexico tot Marokko, Korea tot Frankrijk, verschillende landen komen voorbij. Ga met Goldfished mee op wereldreis en schuif gezellig aan. Laat je op de avond zelf verrassen met een tafel vol lekker eten om te delen met je vrienden, familie en/of geliefden.

1-2 November: Bay Area / USA
Old Bay Krab Klauwen met Ceasar Salad, Gebakken Aardappels en Gebbqde Mais.
8-9 November: Frankrijk
Hele Kippen met Aardappel Mousseline, Geglaceerde Pastinaak en Jus de Poulet met Rozemarijn.
15-16 November: Thailand / Mexico
Thaise Tacos met Groene Curry, Rode Curry, Papaya Salade, Rijst en Thaise Salsa
22-23 November: Zuid-Korea
Bulgogi met Banchan (Koreaanse bijgerechten) Kim Chi, Witte Rijst en Ssamjang
29-30 November: Marokko
Kip Tajine & Lams Tajine met Couscous en Salat Marocaine

De prijs bedraagt €25,- per persoon per avond per couvert.
Per avond zijn er max. 30 plaatsen beschikbaar.

Reserveren kan. boek hier je stoel of stuur een mail naar reserveringen@restaurantvanaken.nlt.a.v. ‘Goldfished Pop-Up’.


reserveer een stoel o.m.v. de datum reserveringen@restaurantvanaken.nl

 

++++++++++++++++++++

Heerlijk eten, drinken en winkelen in een roze fabriek tussen de sociaal duurzame designcollectie van Social label! Dat kan in het WerkWarenHuis in Den Bosch, de thuisbasis van Social label, waar ook Restaurant Van Aken onderdeel van is. Hier kun je eten van het verhalend servies van ontwerper Edwin Vollebergh, zitten op de meubels van Piet Hein Eek. Dit terwijl het smaakvolle eten wordt geserveerd door bediening in schorten ontworpen door Borre Akkersdijk, als ze niet aan het vegen zijn met de internationaal bekroonde designbezem van Dick van Hoff.

Het Werkwarenhuis is naast conceptstore en ontmoetingsplek ook een doorstroomhuis. Hier kunnen mensen werkervaring opdoen als gastvrouw/-heer in de winkel met sociaal duurzame producten van Social label of in de ondersteunende horeca bij Van Aken. De werkervaringsplekken in het doorstroomhuis komen tot stand op vrijwillige basis van de deelnemers zelf of ism partners zoals WeenerXL, Novadic Kentron, GGZ, UWV.

++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++

Openingstijden 

Verhuur Restaurant/Club/Cafe Van Aken
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag open voor verhuur of op afspraak

Restaurant Van Aken / Club W

 Dinnertime vanaf 16.00 Club W start om 23 uur

* vrijdag 16.00 – 04.00 uur
* zaterdag 16.00 – 04.00 uur

Reserveringen voor diner  kijk voor ticketlink of – reserveringen@restaurantvanaken.nl
Verhuur en bijeenkomsten – info@restaurantvanaken.nl 

* Tijdens events kunnen de openingstijden afwijken. Kijk op onze agenda

 

 

++++++++++++++++++++

nr 1 Waste Taste by Goldfished aug 2019

nr 2 Armeense BBQ by familie Shirak sept 2019

nr 3 streetfood by De lekkerik oktober 2019

nr 3 by Goldfished november 2019