Smeltkroes Van Aken – fondue restaurant in Den Bosch geopend!

 

Van Aken opent in het Werkwarenhuis vanaf vrijdag 7 december het eerste kaasfondue restaurant aan de Bossche Tramkade.
Het restaurant van de Tramkade is verbouwd tot een zwitserse danszaal met vintage pannetjes, intieme zitjes, kaarsverlichting.

Als je van gezelligheid, sfeer en warmte houdt, schuif je in de maanden december en januari aan bij Van Aken voor een heerlijke kaasfondue met diverse groenten, aardappeltjes, salades en knapperig sprokkelbrood. Samen met vrienden of familie lekker eten uit 1 pan, met veel verse groente en salades. Je kunt kiezen uit fondue met bier of wijn op basis van de beste Nederlandse, Franse en Zwitserse kazen.

Het was tijd voor verandering, en waar kan dat beter dan in het Werkwarenhuis op de Tramkade. De plek voor experiment waar ruimte is om iets te doen wat nog niet in Den Bosch bestaat.

Onlangs hebben we vanuit het Werkwarenhuis het Sprokkelbrood ontwikkeld. De lekkere broden met een goed doel zijn speciaal voor ons gebakken door Daniel, De Broodspecialist aan de Hinthamerstraat en bedacht door Olga en Edwin.

Als je in december komt fonduen, dan krijg je per vier personen een fles cava als openingscadeau.

Welkom in de Smeltkroes! Fondue is de Franse benaming van smelten. Van Aken in het Werkwarenhuis is de smeltkroes bij uitstek.

Reserveren kan alleen in december en januari via reserveringen@restaurantvanaken.nl