Koop hier je Tickets!

Komende tijd hebben we weer een veelzijdig programma met DJ, urban, dans, performance, theatermiddag, pop up restaurant en meer, zie onze agenda

POP UP RESTAURANT ROXY’S

Begin jaren ’80 opende Frank Tecklenburg in de Vughterstraat in ’s-Hertogenbosch in een pandje met een mooi Art-Deco geveltje restaurant Roxy’s. Binnen werd de Art-Deco stijl doorgezet met rood, zwart, spiegels en mooie mahonie stoelen uit het Hotel Americain op het Leidseplein in Amsterdam. Roxy’s was intiem met kleine tafeltjes, dicht bij elkaar, een fijn huiskamer gevoel. Roxy’s had een eigentijdse vooruitstrevende keuken met de nadruk op puur, smaak en verse producten. Vele Bosschenaren  hebben een fijne herinnering aan Roxy’s. Daarom presenteren we in het begin van het nieuwe jaar met trots de pop-up samenwerking Roxy’s X Van Aken in het Werkwarenhuis op Tramkade in ’s-Hertogenbosch. In een informele sfeer serveren Frank Teklenburg en Floortje Albertus (van Culinair College Tecklenburg) diverse gangen. Gezellig naast elkaar aan lange tafels net als toen. Na het diner zo rond 22.00u kun je fijn naborrelen en een dansje doen tijdens ClubW.

Wees er op tijd bij en reserveer direct een plekje !!

Data: vrijdag 31 januari 2020, zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020 & vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 februari 2020.

Inloop: van 18.00 tot 19.00 kun je plaats nemen aan tafel.

Reserveren:

Voor € 37,50 koop je een plaats met voor-, hoofd- en nagerecht (excl drankjes). Op de avond zelf kun je tegen meerprijs uitbreiden met tussengerecht(en) of lekkere kaasjes. Na de feestdagen maken we de menukaart bekend met keuze uit 3 voor-, hoofd- en nagerechten. Er is ook een selectie wijnen speciaal voor deze avonden.

KLIK HIER EN RESERVEER 

CLUB W MET PINKBOX & SOUND CLASH
za- 1 februari 2020

21.30u ‘A Glimpse of a Stranger’ van moOv gedanst door performer Izah Hankammer (PH, DE) “an introspective view on the turbulent experience of migration. It is a shared contemplation on the lonesome feeling of estrangement, the will to belong, and the urge to find your way back home.”

22.30u Première ‘Perennial’, dans installatie van het Vlaamse gezelschap Alienated laat je door een roze bril kijken. Tijdens deze performance ontstaat de gedachte dat een einde eerder eindeloos is. Zo blijven gedachten en herinneringen vanuit je eigen perspectief constant verder circuleren in je hoofd.

00.00u Night Swimmers, een ander club event, waar je je volledig kunt uiten, verbinden, genieten en zijn. Dansers van moOv veroorzaken samen met DJ’s en visual artists uit de stad een sound-dance clash op de vloer die niet zozeer competitief is maar eerder uitdagend en onderzoekend. Met als doel het publiek mee te nemen naar diverse sferen van verbondenheid en expressie.

DJ CLASH tot 03:30
Iedere DJ krijgt een half uur om op zijn eigen manier het publiek aan het dansen te krijgen! Ze staan lijnrecht tegen over elkaar, jij als danser ertussen in. Verrassende muziekstijlen vliegen je om de oren. Met 10 Bossche DJ-helden achter de draaitafels en performers op de vloer gaat het gegarandeerd een fijn feest worden

TICKETS 5,-

nb: gasten pop up diner krijgen een gratis ticket aangeboden