FOOD

Restaurant van Aken.

Heerlijk eten, drinken en winkelen in een roze fabriek tussen de sociaal duurzame designcollectie van Social label! Dat kan in het WerkWarenHuis in Den Bosch, de thuisbasis van Social label, waar ook Restaurant Van Aken onderdeel van is. Hier kun je eten van het verhalend servies van ontwerper Edwin Vollebergh, zitten op de meubels van Piet Hein Eek. Dit terwijl het smaakvolle eten wordt geserveerd door bediening in schorten ontworpen door Borre Akkersdijk, als ze niet aan het vegen zijn met de internationaal bekroonde designbezem van Dick van Hoff.

Het Werkwarenhuis is naast conceptstore en ontmoetingsplek ook een doorstroomhuis. Hier kunnen mensen werkervaring opdoen als gastvrouw/-heer in de winkel met sociaal duurzame producten van Social label of in de ondersteunende horeca bij Van Aken. De werkervaringsplekken in het doorstroomhuis komen tot stand op vrijwillige basis van de deelnemers zelf of ism partners zoals WeenerXL, Novadic Kentron, GGZ, UWV.

++++++++++++++++++++

Pop Up Restaurant

Restaurant Van Aken is gestart met een open podium voor koks die meer willen dan koken. Nummer 1 in de serie was WASTE TASTE by GOLDFISHED Meerdere ‘waste voedsel’ producten in een streetstyle jasje van hoog culinair niveau gestoken. Pop-Up Chefs! Chefs kunnen zich ook hier melden als ze een maand de keuken willen overnemen en ons publiek willen verleiden met diverse smaken.

SEPTEMBER

vrij- 13 en za-14 sept op vrij- 20 en za- 21 september nemen de chefkoks van restaurant Shirak Van Aken over.

Open podium food Van Aken in het Werkwarenhuis op Tramkade. Maak kennis met de wereldberoemde Armeense BBQ.De grill met veel verse authentieke kruiden, aubergines, fruit, noten en yoghurt speelt een hoofdrol bij de Armeense eettafel. Smaken en geuren uit de Europese en Midden Oosterse keuken samen op je bord. Daarnaast zijn Armeense dranken verkrijgbaar en is er Armeense muziek van toen en nu. Schuif aan bij de familie Shirak in het Werkwarenhuis
en reserveer hier je stoel

Aanmelden chefs –  info@restaurantvanaken.nl 

 

++++++++++++++++++++

Openingstijden 

Verhuur Restaurant/Club/Cafe Van Aken
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag open voor verhuur of op afspraak

Restaurant Van Aken / Club W

 Dinnertime vanaf 16.00 Club W start om 23 uur

* vrijdag 16.00 – 04.00 uur
* zaterdag 16.00 – 04.00 uur

Reserveringen voor diner  kijk voor ticketlink of – reserveringen@restaurantvanaken.nl
Verhuur en bijeenkomsten – info@restaurantvanaken.nl 

* Tijdens events kunnen de openingstijden afwijken. Kijk op onze agenda